E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisASLAN ÇİMENTO YATIRIMCISINA ŞOK HABER!!!---

ASLAN ÇİMENTO YATIRIMCISINA ŞOK HABER!!!

ASLAN ÇİMENTO YATIRIMCISINA ŞOK HABER!!!
16 Eylül 2010 - 07:18 borsagundem.com

Kayıtlı sermaye tavanı yükseltme girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Bu açıklama hisselerde sert satış getirdi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI BAŞKANLIĞI'NA GÖNDERİLEN YAZI ŞÖYLE: Kayıtlı sermaye sistemine geçiş ve Şirket Esas Sözleşmesinin değiştirilmesine yönelik özel durum açıklamamız 29.06.2010 tarihinde yayımlanmış olup, 300,000,000 TL tavan ile kayıtlı sermaye sistemine geçiş başvurusu 05-09.07.2010 tarihli SPK haftalık bülteninde yer almıştı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14.09.2010 tarihli yazısıyla bildirildiği üzere; Kurul kararına konu 300,000,000 TL tavan ile kayıtlı sermaye sistemine geçişine izin verilmesi ve gerek bu amaçla gerekse değişen şartlara uyum sağlanması amacıyla Esas Sözleşmemizin tümünün değiştirilmesiyle ilgili muhtelif işlemlerin tamamlanamamış olması nedeniyle, yukarıda sözü edilen başvuru dosyamızın işlemden kaldırılmasının uygun görüldüğünü kamuoyuyla paylaşırız." Şirketin kayıtlı sermaye tavanını yükselttikten sonra yüklü miktarda bedelsiz sermaye artırmı yapacağı konuşuluyordu. Bu beklenti ile son dönemde hissede sert hareketler yaşandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tayfun08 Eylül 2012 17:03

    ya bı sekılde basıyorsunuz ınsanlara.ne kayıtı ne sermayesı son yıllarda turkıyede cımonta sektoru ucması lazım.sonuc ne afyon halı ortada aslan son anda yapacagını yaptı konya ya ne bulacaklar bakalım yatırım borsasıymıs resmen kumar bu devlet sevınmesın kumarı yasakladık dıye ımkb adres ıste