E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAslan resmi teklif götürdü---

Aslan resmi teklif götürdü

Aslan resmi teklif götürdü
13 Haziran 2011 - 20:17 borsagundem.com

Galatasaray, Atletico Madrid’le, 27 yaşındaki oyuncu için pazarlıklara başladı...

Muslera’yı bitiren sarı-kırmızılı yönetici Ali Gürsoy’un, Madrid’te, İspanyol kulübüyle masaya oturduğu ve Reyes’in bonservisine karşılık 5 milyon euro teklif ettiği bildirildi.
Kabus gibi bir sezon geçiren sarı-kırmızılı takımı yeniden ayağa kaldırmak için kolları sıvayan Teknik Direktör Fatih Terim’in, İspanyol yıldızı mutlaka kadrosunda görmek istediği ve kulüpler arasındaki transfer pazarlıklarının başladığı ortaya çıktı.
Galatasaray Yönetimi, Johan Elmander, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Fernando Muslera transferlerinden sonra gözünü Atletico Madrid’te top koşturan İspanyol yıldız Jose Antonio Reyes’e çevirdi. Atletico Madrid'in yıldızı Jose Antonıo Reyes'i transfer listesine alan sarı kırmızılılar, İspanyol ekibiyle pazarlıklara başladı. Sarı kırmızılılar adına yurtdışında transfer çalışmalarını sürdüren isimlerden Ali Gürsoy İspanya'ya gitti. Gürsoy bugün Atletico Madrid yöneticileriyle biraraya geldi ve Reyes için resmi tekliflerini iletti.
Madrid yönetimi yıldız oyuncu için 7 milyon euro bonservis bedelinde diretirken sarı kırmızılı yönetim bu fiyatı indirmek için pazarlıklarını sürdürüyor.
Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’nın transferinde aktif rol oynayan Galatasaray yönetim kurulu üyesi Ali Gürsoy’un, Madrid’te Reyes için görüşmeler yaptığı kaydedildi.
Cim-Bom’un, Jose Antonio Reyes’e resmen talip olması, Atletico Madrid’in geçtiğimiz aylarda kaptan Arda Turan’a yaptığı teklif nedeniyle, “takas” formülünü akıllara getirdi. Ancak Arda’yı kadrosunda tutmak isteyen sarı-kırmızılıların, takas üzerinde durmadığı ve 27 yaşındaki Reyes için İspanyol kulübüne 5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu bildirildi.
Cim-Bom’un 48 saat içinde olumlu veya olumsuz bir sonuca ulaşmak istediği vurgulandı. Galatasaray, Reyes transferini bitirmek için Atletico Madrid ile çok iyi ilişkileri bulunan FIFA menajeri Ahmet Bulut’u da devreye soktu. Sarı-kırmızılı kulüp ile İspanyol ekibi arasındaki görüşmelerde Arda - Reyes takasının gündeme getirilmediği kaydedildi.
Aslan’a karşı 1 gol, 1 asist
Jose Antonio Reyes, Galatasaray’ın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’ne 2. turda veda etmesinde başrolü oynamıştı. 18 Şubat 2010 tarihinde Madrid’de oynanan ve 1-1 biten maçta İspanyol ekibinin golünü atan Reyes, 25 Şubat’ta İstanbul’da yapılan rövanşta Diego Forlan’ın 90. dakikada kaydettiği golün asistini yapmıştı. Bu mücadeleden 2-1 galip ayrılan Atletico Madrid, 3. tura çıkarken, Cim-Bom ise Avrupa defterini kapatmak zorunda kalmıştı.
REYES KİMDİR?
Yaşı: 27 (01.09.1983), Kulübü: A.Madrid, Ülkesi: İspanya, Boyu: 1.75 metre

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)