E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAslan yeni yuvasına taşınıyor---

Aslan yeni yuvasına taşınıyor

Aslan yeni yuvasına taşınıyor
13 Ocak 2011 - 14:00 borsagundem.com

Galatasaray futbol takımının ikinci yarıdan itibaren maçlarını oynamaya hazırlandığı Türk Telekom Arena’nın açılışına sadece 3 gün kaldı

Galatasaray, sezonun ikinci yarısından itibaren maçlarını oynayacağı UEFA ve FİFA standartlarına uygun şekilde inşa edilen Türk Telekom Arena Stadı’na renkli görüntüler ve görsel şovlar eşliğinde 15 Ocak Cumartesi günü taşınacak.
11 Ocak Salı gecesi Ali Sami Yen’in muhteşem ama hüzünlü kapanışını gerçekleştiren ve Türk Telekom Arena’nın cumartesi gecesi açılışını yapacak olan CEO Organizasyon yaklaşık 3 aydır bu etkinlikler için çalışıyor.
Dünya’nın en iyi multimedya direktörleri Galatasaraylıları coşturacak…
Montreal merkezli eğlence şirketi Novalux’un multimedya direktörü Érick Villeneuve, tüm dünyada tanınan ses tasarımcısı Arno Voortman ve ışık şovları ile herkesi kendine hayran bırakan Nick Whitehouse bu muhteşem gecede en özel şovlarını Türk Telekom Arena ziyaretçilerine sunacak.
“Aslanlar Taşınıyor” adı verilen etkinlikte futbol sahası dev bir ekran olarak kullanılacak ve 560 kişilik ekibin görev yapacağı etkinlikte ışık ve ses gösterilerinin tamamı dev ekrana dönüştürülecek olan sahadan da seyredilecek.
Aslan kükremesini tüm Türkiye duyacak!
Bu büyük geceyle ilgili olarak CEO Organizasyon Genel Koordinatörü Cevat Olçok şunları söyledi;
“Galatasaray’ın sembolü olan “aslan” konsepti üzerinden yola çıkarak hazırlanan multimedia efektleriyle aslan kükremesi duyulacak ve Galatasaray logosu Türk Telekom Arena’nın ortasından yükselecek. 2 metre çapındaki davulların yer alacağı gösterilerde, sahne perdesi üzerinde pençe izi, aslan kükremesi, aslan gölgesi gibi efektler de yer alacak. Bu muhteşem gece ve kusursuz olması için uzun zamandır büyük bir ekiple hazırlanıyoruz, çok heyecanlıyız. Taraftarlar bugüne kadar Türkiye’de gerçekleştirilmemiş, dünyada bile çok az denenmiş özel şovları o gece izleyecekler.“
Görkemli açılışın hemen ardından Galatasaray ve Hollanda’nın köklü kulüplerinden biri olan Ajax arasında oynanacak maç futbol severlere heyecan dolu anlar yaşatacak.
Bu büyük gecede futbolcular sahaya aslan ayak sesleri ve kalp atışı ritmiyle sahaya inecek.
Maçtan sonra dans şovlarıyla birlikte gerçekleşecek Kenan Doğulu konserinin ardından muhteşem bir payro ve havai fişek gösterisiyle gece sona erecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)