E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAslan'a bir şok daha---

Aslan'a bir şok daha

Aslan'a bir şok daha
14 Mart 2014 - 20:09 borsagundem.com

​Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasında Galatasaray, Karabükspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasında Galatasaray, Karabükspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını indirme parolasıyla zorlu deplasmana misafir olan sarı - kırmızılılar, deplasman fobisine çare bulamadı. Yarıda kalan Trabzonspor maçı nedeniyle, bir maçı eksik olan Fenerbahçe ile arasındaki 3 puanlık farkı indirmek isteyen Galatasaray, Chelsea maçı öncesi etkisiz bir görüntü sergiledi.

Bu skorla Galatasaray, 49 puanla 2.sırada yer aldı. Karabükspor ise 35 puanla 6.sırada yer aldı ve Avrupa Kupaları'na katılma yolundaki mücadelesini sürdürdü.

İkinci yarı 4 deplasman berabere
Ligin ilk yarısının son haftasında Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönen Galatasaray, ligin ikinci yarısında 4 deplasman maçından da beraberlikle ayrıldı.

Bu sezon deplasmanlarda istediği sonuçları almakta güçlük çeken sarı kırmızılılar, 18. haftada Gaziantepspor ile 0-0, 21. haftada Medical Park Antalyaspor ile 2-2 ve bu akşam da Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak 3 deplasman maçında 6 puan yitirdi. Karabükspor ile de 0-0 berabere kalan sarı - kırmızılılar, deplasmanlardaki başarısızlık serisini 4 maça taşıdı...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)