E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAslan'dan çifte taarruz---

Aslan'dan çifte taarruz

Aslan'dan çifte taarruz
28 Aralık 2011 - 11:44 borsagundem.com

Galatasaray, B planı devreye soktu

Yurt içi piyasada rakamların adeta havada uçuşması nedeniyle önceki gün B planını devreye sokan Galatasaray'da harekat başladı.
Cim-Bom, Hamburg formasıyla bu sezon dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki milli kanat oyuncusu Gökhan Töre'yi listenin ilk sırasına aldı.
Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarla kadrosunda görmek istediği genç oyuncunun işini bitirmek için yönetici Abdurrahim Albayrak da dün Almanya'ya gitti.
A Milli Takım forması da giyen ve Hamburg'un sezon başında 1.3 milyon euroya Chelsea'den kadrosuna kattığı Gökhan Töre'nin sağ ve sol kanatta oynama özelliğinin olması, tercih edilmesinde etkili oldu. Chelsea'nin rezerv takımından Hamburg'a oynama garantisi alarak giden ve 14'ü ilk 11 olmak üzere 16 maçta forma şansı bulan Töre'nin bonservinin 2.5-3 milyon euro civarında olduğu belirtildi.
Cim-Bom'un yine Almanya'da Werder Bremen forması giyen Mehmet Ekici için de temaslara başladığı ortaya çıktı. Nürnberg'te geçen sezon yıldızı parlayan ve sezon başında Werder Bremen'e giden 21 yaşındaki orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonuyla kiralanmasının düşünüldüğü vurgulandı. Ekici'nin yeni kulübünde şu ana kadar hayal kırıklığı yaratmasının da bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırdığı ifade edildi.
Öte yandan Ankaragücü ile sözleşmesini fesh eden ve Galatasaray'dan haber bekleyen Uğur Uçar'la ilgili Fatih Terim'den izin çıktığı belirtildi.
Teknolojik yardım
Cim-Bom'da Teknik Direktör Fatih Terim'in teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmaya çalıştığı ortaya çıktı. Türk Telekom Arena'daki maçlar öncesi animasyonlarla, rakiplerin mercek altına alındığı ve böylece oyuncularla daha sağlıklı bir iletişim kurulduğu belirlendi. Her maç öncesi taktik, diziliş ve pozisyon alma gibi temel konularla ilgili anlatımların renkli tablo görüntüleriyle desteklendiği öğrenildi. Taktik konuşmalar sırasında animasyonların geldiği ve plazma ekrandan yansıtıldığı bildirildi.
Ulaşıma sponsor
Galatasaray Kulübü, Hedef Filo Hizmetleri ile bugün ulaşım konusunda sponsorluk anlaşması imzalayacak. Yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı kulübün tüm araç gereksinimlerini 3 yıl süreyle sağlayacak Hedef Filo Hizmetleri ile imzalanacak sponsorluk anlaşması için 14.00'te Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tören düzenleneceği bildirildi. 2. Başkan Ali Dürüst, Galatasaray Pazarlama ve İletişim A.Ş. Genel Müdürü Hakan Aydınol, profesyonel futbol, basketbol ve voleybol takımı oyuncuları törende hazır bulunacak. Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)