E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAslan'ın huzur yuvası---

Aslan'ın huzur yuvası

Aslan'ın huzur yuvası
27 Aralık 2012 - 11:33 borsagundem.com

Galatasaray tarihinde görülmemiş proje! 12 milyon TL’ye, 3 katlı, 80 odalı, süper konfor...

Cim-Bom, futbol tarihinde görülmemiş bir projeye imzasını attı
Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal’la başlayan değişim rüzgarı tüm hızıyla devam ediyor. Son 2 sezonda başta futbol takımı olmak üzere yaptığı transferlerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar’ın Başkanı, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan yıllar önce ezeli rakipleri Fener’in açıkladığı ama gerçekleştiremediği çok önemli bir projenin sonuna geldi. Henüz açıklanmayan bu projenin adı Huzursaray.  
5 yıldızlı otel konforunda
Cim-Bom’da kongre üyeleri, eğitim vakfı ve dayanışma vakfının da katkılarıyla Aysal yönetimi tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri’nin yakınında yapılan huzurevi açılış için gün sayıyor. Sarı-Kırmızılı camianın imece usülüyle yaptırdığı süper tesis tam 12 milyon TL’ye mal oldu. Ocak 2013’te hizmete girecek tesis 3 kattan oluşuyor. 80 odası bulunan huzurevi 5 yıldızlı otel konforunda. Tesisde yemek salonundan dinlenme odalarına kadar her şey var.
80 kişiye ev sahipliği yapacak
Florya’da tam bir köşk ihtişamıyla inşa edilen hazurevinde yardıma muhtaç kongre üyelerinin yanı sıra yine yardıma muhtaç eski futbolcular kalacak. Hiçbir lüksten ve masraftan kaçınılmadan yapılan tesis Galatasaray camiasında sevinçle karşılandı.  80 kişiye evsahipliği yapacak ve sıcakbir ortam sunacak olan huzursaraydayardıma muhtac olanlara her türlü sağlık hizmeti de verilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cann can29 Aralık 2012 23:03

    asagida iki yorumcumuz belliki bi kutuk acilari var ama yapilan iyi seyleride alksilayiniz GS imiza laf atmaya gelmiisniz belliki sukur ne siz enede paraniza ihtiyacimiz var kucuk yatrimici hakkini mahkemede ariyor kaznairsa haklidir gs bunun bedelini öder evelemeden gevelemeden uzayinnn derim.

  • hale aygün 27 Aralık 2012 13:12

    borsada küçük yatırımcıyı aklını yeme aşamasına getiren sayın aysal parasını alıp sağlığını bozduklarını buraya alsın ama biraz küçük gelir ona bi toplama kampı lazım

  • BROKER27 Aralık 2012 12:26

    DAHA PARA LAZIM OLURSA SÖYLESİNLER.BEDELLİYE GEREK YOK BİZ ELDEN GETİRİRİZ ÜNAL BEYE.