E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAsya Amerika'yı sollayacak---

Asya Amerika'yı sollayacak

Asya Amerika'yı sollayacak
30 Eylül 2013 - 02:27 borsagundem.com

Kriz sonrasında daha da belirginleşen yeni dengeler ve oluşan yeni normal yeni zenginlerini oluşturuyor.

RBC Wealth Management ve Capgemini'nin hazırladığı son rapora göre, Asya-Pasifik'teki zenginlerin serveti, önümüzdeki yıl Kuzey Amerika'dakileri geride bırakabilir.
Bölgedeki, yatırılabilir varlıkları 1 milyon dolar veya üzerinde olan zenginlerin servetlerinin toplamının 2015'e kadar 15.9 trilyon dolara çıkması bekleniyor. 2012 yılında, milyonerlerin servetlerinin toplamı 12 trilyon dolar olarak gerçekleşmişti. Aynı dönemde Kuzey Amerika'da ise zenginlerin servetlerinin toplamı 12,7 trilyon olmuştu.
RBC Wealth Manegamet&RBC Insurance grup başkanı M. George Lewis, konu hakkında hazırladığı raporunda ''Asya-Pasifik pazarı şu anda global net servet büyümesi olarak lider durumda bulunuyor ve bu büyüme sayesinde 2014'ün başında nüfus olarak en fazla servet sahibi bölge konumuna gelecek'' diye yazdı.Asya-Pasifik'te yüksek gelir sahibi kişilerin sayısı bir yılda yüzde 3,68'den yüzde 9,4'e yükseldi. Hong Kong ve Hindistan deneyimlemesi buna en büyük katkıyı sağladı. Buralardaki zengin nüfusu sırasıyla yüzde 35 artarak 114.000e ve yüzde 22 artarak 153.000e yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)