E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAsya borsaları düştü---

Asya borsaları düştü

Asya borsaları düştü
25 Ekim 2013 - 08:25 borsagundem.com

Asya borsaları bugün düşerken, yendeki yükselişin ardından Japonya'nın Nikkei endeksindeki kayıp yüzde 1.2'yi buldu.

MSCI'nın Japonya hariç Asya Pasifik borsalar endeksi bugün yüzde 0.3 düştü.ABD borsaları, açıklanan ekonomik verilerin Fed'in ekonomiye sağlanan destekleri yakın gelecekte devam ettireceğine işaret etmesinin ve bilanço açıklayan bazı şirketlerden gelen olumlu haberlerin ardından dün yükseldi.
Konut inşaatı alanında faaliyet gösteren PulteGroup'un  hisseleri, şirketin çeyreklik sonuçlarını açıklaması ve yeni konut siparişlerindeki yavaşlamanın kısa süreli olacağını
belirtmesinin ardından yüzde 7 değer kazandı. İnşaat şirketleri D.R. Horton  ve Beazer Homes'un  hisseleri de değer kazandı. ABD'de dün açıklanan verilere göre, işsizlik maaşı başvuruları 19 Ekim'de sona eren haftada 350,000'e geriledi, ancak beklentilerin üzerinde açıklandı. Markit'in ABD'ye ilişkin Ekim ayı 
imalat PMI öncü verisi ise sektörün bir yılın en düşük büyümesini kaydettiğini gösterdi.  Üçüncü çeyrek sonuçlarını açıklayan Ford'un  hisseleri yüzde 1.4 yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)