E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAsya ve ABD borsaları düştü---

Asya ve ABD borsaları düştü

Asya ve ABD borsaları düştü
30 Temmuz 2013 - 08:25 borsagundem.com

Asya borsaları ve ABD borsaları Fed'in bugün başlayacak olan iki günlük toplantısı öncesi düştü

Asya borsaları ve Japonya'nın Nikkei endeksi, yatırımcıların ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün başlayacak olan iki günlük toplantısını beklemeleriyle bugün açılışın ardından hafif düştü. Ancak yendeki düşüşle birlikte Japonya'da borsa kayıpların telafi edilmesiyle yeniden yükselişe geçti.  
Piyasada bu hafta Fed, Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve İngiltere Merkez Bankası (BOE) toplantılarının yanı sıra ABD'de açıklanacak önemli veriler bekleniyor.  
ABD borsaları Fed'in bugün başlayacak iki günlük toplantısı öncesinde dün düştü. Fed toplantısı, tahvil alımlarının ne zaman azaltılmaya başlanacağı konusunda işaret verebileceği
için yatırımcılar tarafından dikkatle izleniyor.
Kayıplara enerji ve finans sektörü hisselerinin öncülük ettiği seansta S&P'nin hem  finansal hem de enerji endekslerinde yüzde 0.8'lik düşüş gerçekleşti.
Reklamcılıkta Publicis  ve Omnicom  ile ilaç şirketleri Perrigo ve Elan arasında gerçekleşeceği açıklanan birleşmelere dair haberler borsada kayıpların sınırlı kalmasını sağladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)