E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAta Holding'de atama---

Ata Holding'de atama

Ata Holding'de atama
07 Mart 2011 - 17:21 borsagundem.com

Ata Holding’in Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevine Ufuk Yılmaz getirildi

Ata Holding'den yapılan açıklamaya göre, 2006 yılından bu yana Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Genel Sekreterliği görevini sürdüren Ufuk Yılmaz, kariyerine Ata Holding’de devam edecek.
Ufuk Yılmaz, 21 Şubat 2011 tarihinde Ata Holding’de Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Direktörü olarak görevine başlıyor. Yılmaz, bu görevinin yanısıra Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş ve Ata Portföy Yönetimi A.Ş.’de yönetim kurulu üyeliği görevlerini de yürütecek.
Bu görevinden önce, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Genel Sekreterliği görevini sürdüren Yılmaz, öncesinde kamu sektöründe Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Başkanlığı ve Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu uzmanı olarak görev almış. Yılmaz’ın İMKB yayınları arasında yer alan ‘Gayrimenkul Finansmanı ve Değerlemesi’ adlı bir kitabı ve yayınlanmış makaleleri bulunmakta.
Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Ufuk Yılmaz, ABD’de 2000 yılında The Wharton School’da Finans ve Sermaye Piyasaları alanında devam ettirdiği eğitimini 2003 yılında yine ABD Columbia Üniversitesi’nde Ekonomik Politikası Yönetimi üzerine aldığı yüksek lisans derecesi ile tamamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)