E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAteşkes doların ateşini düşürdü---

Ateşkes doların ateşini düşürdü

Ateşkes doların ateşini düşürdü
12 Şubat 2015 - 11:20 borsagundem.com

Rusya ve Ukrayna'nın ateşkes anlaşması ile dolar 2.50 TL'nin altına sarktı

Ukrayna'daki zirveden ateşkes haberinin gelmesinin ardından dolar geriledi. Haberin hemen ardından dolar 2,4882'ye indi. Kur şu sıralarda 2,49 sınırında işlem görüyor. Yunanistan'ın borç görüşmeleriyle ilgili tedirginlik ve sağlanan ilerlemeyle ilgili çelişkili açıklamalar gelişmekte olan ülkelere paralel TL'yi de baskı altında tutmayı sürdürüyor. TL dün Türkiye piyasalarının kapanışı sonrasında 2,5155 seviyesine kadar yükselerek tarihi zirveyi test ettikten sonra güne 2,5050 seviyesinden başlamıştı. Bankacılar iç piyasada takip edilecek önemli bir gündem maddesinin bulunmadığını belirtirken, bugün TSİ 12.00'da Aralık ayı Euro Bölgesi sanayi üretimi, 15.30'da ABD haftalık işsizlik maaş başvuruları, Ocak ayı perakende ve çekirdek perakende satışlar takip edilecek. ABD Merkez Bankası'nın faiz artışlarının yaklaşmasıyla son dönemde sert gerileyen TL'nin dolar karşısındaki değer kaybı dün petrol fiyatlarındaki yüzde 4'ün üzerindeki düşüşün desteğiyle benzer para birimlerine göre bir miktar daha az oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uzun adam12 Şubat 2015 13:54

    bumu ateşin düşmesi??yahu .2,490 şuan ve asgari ücret hala aynı 940 ne düşmesi ne hali...paramızla bişi gelmiyor artık...3 çocuk avrat ve bey yapar 5 kişi...sabah 5 simit 5 çay..öğlen aynen akşam aynen..yapar 15 çay 15 simit 30tl ayda 900...çadırda yaşasak yine yetmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz