E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAvcı-Selçuk krizinde şok çıkış ---

Avcı-Selçuk krizinde şok çıkış

Avcı-Selçuk krizinde şok çıkış
13 Eylül 2012 - 09:45 borsagundem.com

“Birbirlerine girdiler” denen Selçuk İnan, Abdullah Avcı için neler söyledi

2014 Dünya Kupası elemelerinde Estonya'yı 3-0 yenerek grubundaki ilk galibiyetini alan A Milli Takım'da yüzler gülüyor. Hollanda mağlubiyeti sonrası Selçuk İnan'ın yedek kalması üzerinden yapılan eleştiriler önceki gece Kadıköy'de oynanan Estonya maçında biraz olsun azaldı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, Galatasaraylı futbolcuyu 68. dakikada oyuna alırken Selçuk İnan da 75'te Ay-Yıldızlı ekibimizin üçüncü golünü kaydetti.
Attığı gole fazla sevinmeyen başarılı oyuncu, yaptığı açıklamayla da yedek kalışıyla ilgili tartışmalara nokta koydu. İlk 11'de oynama kararının Teknik Direktör Abdullah Avcı ve ekibine ait olduğuna dikkat çeken yıldız futbolcu, "Aslında bir şey olduğu yok. Hocamızın tercihi bu. Saygı duymak gerekiyor. Bu hocamın düşüncesidir, taktik anlayışıdır." ifadelerini kullandı. Hollanda maçı sonrası gelişen bu polemiklerin Türkiye'ye faydadan çok zarar vereceğini düşünen Selçuk İnan, şöyle devam etti: "Milli Takım'a seçilmek büyük bir onur. Bu tercihi de hocalarımız yapıyor. Bu tartışmalar yaşanırken bana her türlü desteği veren başta hocamız Abdullah Avcı olmak üzere antrenörlerimiz Okan Buruk, Tayfun Korkut ile takım kaptanımız Emre Belözoğlu'dur. Önemli olan ise Türkiye'nin kazanmasıdır. Estonya'yı yendiğimiz için bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum."
Milli futbolcu, görev verildiği zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını da kaydederek, "Taraftarın sevgi gösterilerinde bulunması beni gururlandırdı. Onlara çok teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu. Milli Takım Antrenörü Okan Buruk da Selçuk'la ilgili farklı bir düşünce taşımalarının mümkün olmadığını dile getirdi. Ay-Yıldızlı ekibe seçilen her futbolcunun bu formayı giyecek düzeyde olduğuna değinen Buruk şunları söyledi: "Selçuk bizim en güvendiğimiz oyuncular arasında. Kendisi daha Milli Takım'da değilken, benim çok sevdiğim bir insandı. Hatta bizim aramızda bir abi-kardeş ilişkisi var. Milli maçlar dışında da sürekli ailece görüşürüz, bir araya geliriz. Selçuk'un oynamaması tamamen taktiksel bir karar. Tartışmaların başka noktalara kayması hem Selçuk'a hem de takıma zarar verir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aziz13 Eylül 2012 09:59

    futbolcusuyla kotu olan kotu diyaloga giren hocadan fayda gelmez hocanin vizyonu genis olmali gunumuz futbolunu bilmeli avrupalilar artik oyunun her on dakikasini hesaplayip oynuyorlar ayrica kondisyon teknik ve ruhsal durum