E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiAvea'ya ağır suçlama---

Avea'ya ağır suçlama

Avea'ya ağır suçlama
09 Şubat 2012 - 07:57 borsagundem.com

Bir şahsın kimlik fotokopisi kullanılarak sahte imza ile açılan hat mahkemelik oldu

Bir okuyucumuzdan başına gelenleri anlattığı yorumu kelimesine bile dokunmadan yayınlıyoruz:
AVEA tarafından ödenmemiş telefon faturalarına dayalı olarak hakkımda başlatılan icra takibi nedeniyle evime icra gelmişti. Konuyu araştırdım. AVEA'nın avukatıyla da görüştüm ve faturalı hatta ait sözleşmeyi de gördüm. Üçüncü şahıslar tarafından kimlik fotokopimi kullanılarak ve sahte imza atılarak 20 Temmuz 2009 yılında benim adıma sahte telefon hattı açılmış. Ben Sakarya'da oturuyorum, söz konusu şahıslar ise fatura adresi olarak Bilecik'te bir yeri göstermişler. Öncelikle, takibin başlatıldığını icra müdürlüğüne giderek itiraz dilekçesi sundum. Müteakiben de savcılık nezdinde suç duyurusunda bulundum. Bu sırada benim icraya itirazımı kaldırmak için avea avukatları tüketici hakem heyetine başvuruyorlar,tüketici hakem heyeti avea avukatlarının başvuru dilekçesini incelemeksizin reddediyorlar(lehime karar veriliyor).Bu sefer avea avukatları Tüketici hakem heyetini başvuru dilekçesinin reddinin iptali için Asliye hukuk mahkemesine başvuruyorlar. Ancak tebligatta usulsüzlük yapılması nedeniyle mahkeme tarafından bana tebligat gelmiyor. Mahkemeden haberim olmayınca da itirazlarımı sunamıyorum ve savunma yapamıyorum. Akabinde mahkeme kararı bana gönderiliyor. Kararda tüketici hakem heyeti red kararının iptaline(yani avea avukatlarının vermiş olduğu dilekçenin inecelenerek işleme konulması ve olumlu yada olumsuz bu şekilde karar vermesini istedi) Avukatlık ücreti ve mahkeme masraflarını ödemem yönünde hüküm olunuyor. Kararı temyiz için başvuruyorum ancak Kanuna göre 1031 TL sınırından aşağı bir rakam olduğu için bu talebim reddediliyor. Avea avukatları bu mahkeme kararıyla tekrar icrya itirazımın kaldırılması için tüketici hakem heyetine dilekçeyle başvuruyorlar, bunun üzerine tüketici hakem heyeti dileçe dosyasını inceliyorlar ve imza karşılaştırması yapıyorlar tekrar benim lehime karar verip aveanın dilekçesini reddediyorlar. Busefer avea avukatları tekrar asliye hukuk mahkemesine başvuracaklar bende savunmamı yapmak için tebligatta tekrar usulsüzlük olur düşüncesiyle UYAP SMS BİLGİ SERVİSİNE ÜYEOLDUM, bu sayede hakkımda yargıyla alakalı herşeyden anında haberdar oluyorum, tebligat posta yoluyla bana ulaşmadan SMS geliyor. 6 aydır Savcılık tarafından AVEA'dan GSM Abonelik Sözleşmesi henüz alınamadığı için çaresizce bekliyoruz. Mahkemeden dosyaların fotokopisini istedim ve kimlik fotokopilerim hariç bütün belgelerin ve imzaların sahte olduğunu gördüm. İkametgah ilmuhaberinde sahte adres verilmiş.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKAN09 Şubat 2012 19:42

    BU HABER YİNE İYİ...AYNI ŞEKİLDE HAT AÇILIP DAHA SONRA HIRSIZLIKĞA KARIŞTIĞINDAN DOLAYI MAHKEMEDE YARGILANANLAR DA VAR!!!

  • can yesiltas09 Şubat 2012 19:31

    telekom grubunun tüm şirketlerinden uzak durun ey aboneler. gönderilmeyen faturalar mı dersiniz, kapalı hatta hala fatura çıkarmlar mı dersiniz , yapılan itirazların aylarca cevapsız bırakılması mı dersiniz daha aklınıza ne geliyorsa olumsuz düşündüleriniz ve hatta düşünemedikleriniz başınıza geliyor bu şirketlerde. İlgisiz adamları yönetici yaparlar ve biat tek kriter olursa olacağı budur elbette. ( İK branşından gelen birisini GM yapan bir gruptan ne beklenir ki-Satış organizasyonu bilmez,teknik bilmez vs.)

  • 09 Şubat 2012 18:45

    avea deyince tüylerim diken diken oluyo jet yüzünden başıma gelmeyen kalmadı 150.tlgeçti ayda nerdeyse evime icra geliyodu satarken 19 tl diye yalvardılar 3ootl geçti ödediğim para bide internete rahat girsem hız olsa gam yemiyecem yani allahından iyilik bulurda şeytanından bulsunlar onlar ve bu soyguna göz yumanlar.haram olsun haram olsun.

  • banada09 Şubat 2012 09:23

    aveada sorun var. bende yaşadım. ömrumde ilk defa bir icra kağıdı gldi hemde otomaıtk odemedeki faturam odenmemış bedeli 5 tl.. yanı faturam çıkmamaış. sonrasında fatura cıkıyor. fakat otomatık ödemeden nedense ödenemıyor.. fatura bana gelmıyor.. ama ira takip kağıdı gelıyor :))) aveda sorun var... bende hatayı duzeltmek için dakikalarca goruşme yapıyorum, 5 x15 tl goruşme faturam bir sonrakı ay yıllardı rkullandıgım faturaya gelıyor. kullanmadığım hattan, çıkmayan faturadan, haberım olmayan borcumdan, haberdar edılmeden, icra kağıdı ile karşılaştıgım tek gsm şirkedi avea... problemlerı buyuk.. hizmet kalıtesi yerlerde... goruştugum kişilerin dedıklerı olmuyor, yanı 444 lu yarıdm servısındekıler amator demekki...