E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAvni Aker'de 5 gol var---

Avni Aker'de 5 gol var

Avni Aker'de 5 gol var
28 Nisan 2012 - 20:39 borsagundem.com

Trabzonspor'da kırılan burnundaki sorun devam eden Burak Yılmaz'ın, Galatasaray maçı kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

Karadeniz'de Süper Final'in en kritik maçlarından biri oynanıyor. Avrupa biletini garantilemek isteyen Trabzonspor, şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammüllü olmayan Galatasaray'ı konuk ediyor.Trabzonspor'da kırılan burnundaki sorun devam eden Burak Yılmaz'ın, Galatasaray maçı kadrosuna alınmadığı öğrenildi.
Şampiyonluk Grubu'nu en kötü ihtimalle ikinci bitirerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön öleme maçı oynamayı hedefleyen bordo-mavililer, sarı-kırmızılıları yenerek bu umudunu son 3 maça taşımak istiyor.
Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyebildiği zorlu mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım.
MAÇTAN KARELER - Adem Kabayel'in objektifinden
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Bülent Yıldırım, Orkun Aktaş, Ekrem Kan
Trabzonspor: Tolga, Cech (Dk. 73 Alanzinho), Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Serkan, Adrian, Olcan, Halil
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan, Melo, Selçuk (Dk. 67 Riera), Engin, Emre (Dk. 73 Baros), Necati, Elmander (Dk. 59 Aydın Yılmaz)
AYRINTILAR
Dk.20: Sezonun flaş ismi Selçuk İnan, frikikten attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk. 22: Selçuk'un ortasında Necati'nin kafa vuruşu ağlarla buluştu: 2-0.
Dk. 42: Sarı-kırmızılı takım, Trabzonzon deplasmanında Necati'nin golüyle farkı üçe çıkardı.
Dk. 60: Trabzonspor, Colman'ın ayağından bulduğu golle skoru 3-1'e getirdi.
Dk. 62: Galatasaray'da Emmanuel Eboue, farkı yeniden üçe çıkardı: 4-1.
Burak kadroda yer almadı
Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve İstanbul'da ameliyat olduktan sonra kentteki yoğun sis nedeniyle de şehre gecikmeli gelerek son iki antrenmanda yer alabilen Burak Yılmaz, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
Trabzon'da tek değişiklik, Galatasaray'da aynı kadro
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçında oyundan alınırken disiplinsiz davranışlar gösteren Volkan Şen'i yedek soyundururken, Celustka'ya ilk 11'de görev verdi. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ise Fenerbahçe maçının kadrosunda değişik yapmadı.
Beyaz mendil salladılar
Trabzonspor'un aldığı seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmayı kadın ve 12 yaş altı çocuklar izleyebildi. Stadı dolduran 25 bin dolayında kadın ve çocuk taraftar, Beşiktaş maçında olduğu gibi şike iddialarında kendilerine haksızlık yapıldığı savunarak, beyaz mendillerle tepkilerini ortaya koydu.
Galatasaray'a da yenmek yok
Trabzonspor, Fenerbahçe'yi olduğu gibi Galatasaray'ı da havalimanında karşılamadı ve yönetime yemek vermedi. Bordo-mavililer, geçen hafta Trabzon'a gelen Beşiktaş'ı havalimanında çiçekle karşılamış ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Başkan Fikret Orman'ın da katıldığı bir yemekte siyah beyazlı yöneticileri ağırlamıştı.
Başkanlar gelmedi
Trabzonspor - Galatasaray maçına her iki kulübün başkanları da gelmedi.Trabzonspor adına Asbaşkan Nevzat Şakar, Galatasaray adına İkinci Başkan Ali Dürüst, şeref tribününde oturdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)