E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa Birliği'nden "borsa" hamlesi---

Avrupa Birliği'nden "borsa" hamlesi

Avrupa Birliği'nden borsa hamlesi
08 Ekim 2024 - 11:28 borsagundem.com

Avrupa Birliği Konseyi, Avrupa borsalarında işlem görmeyi kolaylaştıracak yasayı kabul etti

Avrupa Birliği'nin (AB) yürütme organı Konsey, AB kamu sermaye piyasalarını AB şirketleri için daha cazip hale getirecek ve küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler) de dahil olmak üzere her ölçekteki şirketin Avrupa borsalarına kote olmasını kolaylaştıracak bir mevzuat paketi olan kotasyon yasasını kabul etti. Bu, karar alma sürecindeki son adımı gösteriyor.

Macaristan Maliye Bakanı Mihaly Varga konuya ilişkin açıklamasında, "Kote olma yasasının kabul edilmesi düzenleyici ortamı basitleştirecektir. Yatırımcının korunması ve piyasa bütünlüğünü sağlarken işletmelerin büyümesi ve sermayeye erişimi için daha fazla fırsat yaratacağız. Bu, Sermaye Piyasaları Birliği'nin başarısına somut bir katkıdır ve Avrupa ekonomileri üzerinde kalıcı olumlu etkileri olacağından eminim" ddi.

Muhteşem Yedili hisseleri adının hakkını veremiyorMuhteşem Yedili hisseleri adının hakkını veremiyor

 

Bank of America: Yatırımcılar borsada yüksek volatiliteye hazırlıklı olmalıBank of America: Yatırımcılar borsada yüksek volatiliteye hazırlıklı olmalı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)