E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa borsaları günü düşüşle tamamladı---

Avrupa borsaları günü düşüşle tamamladı

Avrupa borsaları günü düşüşle tamamladı
01 Aralık 2017 - 20:18 borsagundem.com

Avrupa genelinde hisse senedi piyasaları günü düşüşle tamamladı.

Avrupa genelinde hisse senedi piyasaları günü düşüşle tamamlarken, ABD'nin eski ulusal güvenlik danışmanının ABD Başkanı aleyhine ifade vereceği söylemleri borsalarda düşüşü hızlandıran bir unsur oldu.

ABD'de yasa koyucuların dün vergi reformu konusunda anlaşmaya varamamış olması nedeniyle zaten negatif bölgelerde seyreden piyasalar bugün gelen haberlerle daha güçlü düşüşler yaşadı.
Avrupa borsalarının göstergesi niteliğindeki Stoxx Europe 600 endeksi yüzde 0.7 oranında düşüşle 383.97 puandan kapanırken endeksin haftalık kaybı da aynı oranda oldu. Almanya'da DAx endeksi yüzde 1.3, Fransa CAC 40 endeksi yüzde 1 ve İngiltere FTSE endeksi yüzde 0.4 oranında değer kaybetti.
ABC'de yer alan bir haberde, Flynn'in Rusya'nın ABD'de yapılan seçimlere müdahale ettiği yönündeki iddiaları araştıran Özel Danışman Robert Mueller ile tam bir işbirliğine gideceğine söz verdiği ifade edildi. Bu kapsamda Flynn'in seçim kampanyaları döneminde kendisini Ruslarla görüşmeye yönlendirdiğini belirteceği dile getirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)