E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarAvrupa Borsaları "ralliye devam"---

Avrupa Borsaları "ralliye devam"

Avrupa Borsaları ralliye devam
02 Mayıs 2011 - 20:51 borsagundem.com

ABD'nin Usame Bin Ladin'in öldüğünü açıklamasıyla Avrupa hisse senetleri sekizinci günde de yükseliş seyrini sürdürdü

ABD Başkanı Barack Obama'nın Usame Bin Ladin'in öldüğünü açıklamasının ardından Avrupa borsaları sekizinci günde de yukarı yönlü seyrini sürdürdü.
Dünyanın en büyük gıda içeriği üreticisi Danisco A/S, DuPont Co.'dan aldığı daha yüksek şirket alım teklifi sonrası 1989'dan beri en yüksek seviyeye tırmandı. Demag Cranes AG, Terex Industrial Holding AG'nin alım teklifi ile birlikte yüzde 23 oranında tırmandı.
Gösterge Stoxx Europe 600 Endeksi, Londra'da saat 15:27 itibariyle yüzde 0.2 değerlenerek 284.33 puana yükseldi. Volkswagen'den Ericsson'a birçok şirketin beklenenden iyi kâr açıklaması ve Fed'in faiz oranlarını bir süre daha düşük tutacağını açıklamasının ardından endeks,Nisan ayında en büyük aylık yükselişi gerçekleştirdi.
Amerikan Başkanı Obama, Usame Bin Ladin'in ABD askerlerinin düzenlediği operasyonla Pakistan'da öldürüldüğünü duyurdu. Bin Ladin, 11 Eylül 2001'de Dünya Ticaret Merkezi ve Pentagon'a terör saldırıları düzenlemiş ve 3,000 kişinin ölümüne neden olmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)