E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa borsaları sakin---

Avrupa borsaları sakin

Avrupa borsaları sakin
12 Ağustos 2014 - 10:51 borsagundem.com

Avrupa hisseleri, Nisan ayından bu yana en dik tırmanışın ardından, Rusya'nın Ukrayna'ya insanı yardım göndermesi ile yatay bir seyir izliyor

Avrupa hisseleri, Nisan ayından bu yana en dik tırmanışın ardından, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın güneydoğusuna insanı yardım göndermesi ile yatay bir seyir izliyor. ABD endeks vadelileri de büyük bir değişiklik göstermezken Asya hisseleri yükseldi. 

Ladbrokes Plc, yılın ilk yarısında gelirlerinin arttığını açıklaması ile yüzde 4.1 yükseldi. Rhoen-Klinikum AG, Goldman Sachs Group Inc. ve Berenberg Bank'ın 2.9 milyon adet hisse satabileceği söylentisiyle yüzde 1.3 geriledi. 

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.1 gerileyerek Londra saati ile 08:10'da 329.14 puan oldu. Gösterge endeks geçtiğimiz hafta Irak, Ukrayna ve Gazze'deki krizlerle yüzde 2.1 geriledi. Standard & Poor's endeks vadelileri bugün yüzde 0.1 yükselirken, MSCI Asya Pasifik Endeksi yüzde 0.3 tırmandı. 

Stoxx 600 dün, Rusya savaş uçaklarının Ukrayna sınırındaki tatbikatlere son verdiğinin bildirilmesi sonrasında yüzde 1.4 ralli yaptı. Rusya Ukrayna'nın Güneydoğu bölgesine yiyecek, ilaç ve su içeren 280 adet insanı yardım tırı gönderdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)