E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa borsaları yatay seyrediyor---

Avrupa borsaları yatay seyrediyor

Avrupa borsaları yatay seyrediyor
15 Nisan 2014 - 11:52 borsagundem.com

Avrupa hisseleri, dünkü yükseliş sonrasında yatay seyre yöneldi

Avrupa hisseleri, yatırımcılar Ukrayna'nın doğusundaki şiddet olaylarını ve Çin'in para arzı büyümesinin 13 senenin en yavaşına inmesini değerlendirirken, dünün yükselişinin ardından yatay seyretti. ABD endeks vadelileri ve Asya hisseleri de yatay seyretti.

L'Oreal SA, ilk çeyrek cirosundaki artıştan sonra yüzde 1.1 değer kazandı. Roche Holding AG, çeyreklik satışlarının analist tahminlerinin üstünde gelmesiyle yüzde 1.4 artış kaydetti.

Stoxx Europe 600 Endeksi Londra saatiyle 08:08'de yüzde 0.1 tırmanarak 330.21 puana çıktı. Standard & Poor's 500 Endeksi vadelileri yüzde 0.1 güçlenirken, MSCI Asya Pasifik Endeksi yüzde 0.1 kayıp yaşadı.

Çin Merkez Bankası'nın verilerine göre toplam finansman 2.05 trilyon yuan (333 milyar dolar) ile Bloomberg anketine katılan 19 analistin medyan tahmini olan 1.85 trilyon yuanın üzerinde gelse de, bir önceki yılın aynı dönemindeki 2.55 trilyon yuandan düşüşe işaret etti. Yeni yuan kredileri de 1.05 trilyon yuan ile 1 trilyon yuan tahminini aştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)