E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAvrupa borsalarında yükseliş beklentisi---

Avrupa borsalarında yükseliş beklentisi

Avrupa borsalarında yükseliş beklentisi
01 Kasım 2017 - 08:39 borsagundem.com

Avrupa hisse senedi piyasalarının güne yukarı yönlü bir başlangıç yapması bekleniyor.

BORSAGUNDEM.COM

Avrupa hisse senedi piyasalarının güne yukarı yönlü bir başlangıç yapması bekleniyor. Şu sıralarda Almanya DAX endeksi vadeli piyaslarda 30 puan ve İngiltere FTSE endeksi 10 puanlık yükselişle işlem görüyor.

Asya hisse senedi piyasaları Kasım ayına güçlü bir başlangıç yaptı. Endeksler Ekim ayını da bir önceki aya göre yükselişle tamamladı.
IG Group piyasa stratejisti Chris Wetson, "Ekonomik cepheden ve karlar cephesinde ne kadar iyi haber gelirse o kadar çok alım görüyoruz" sözleri ile Asya piyasalarındaki gelişmeleri özetliytor.

Japonya'da Nikkei endeksi sabah seansını yüzde 1.4 oranında yükselişle tamamlayarak son 21 yılın en yüksek seviyesinden seansı tamamladı. Yendeki değer kaybının etkisiyle Ekim ayında endeks son iki yılın en iyi ayını geçirmişti. Hong Kong ve Avuıstralya'da gösterge endeksler yüzde 0.5 oranında yükselirken, Çin borsası günün erken saatlerde yaşadığı yükselişin bir kısmını geri verse de hala önceki kapanışının hafifce üzerinde seyrediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)