E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa borsalarının yukarda açılacağı öngörülüyor ---

Avrupa borsalarının yukarda açılacağı öngörülüyor

Avrupa borsalarının yukarda açılacağı öngörülüyor
04 Aralık 2017 - 08:42 borsagundem.com

Avrupa hisse senedi piyasalarının güne sert bir yükselişle başlaması bekleniyor.

BORSAGUNDEM.COM

ABD senatosunun Cumartesi günü vergi reformu tasarısını onaylamasının ardından Avrupa hisse senedi piyasalarının güne güçlü bir yükselişle başlaması bekleniyor. Şu sıralarda vadeli piyasalarda gerçekleşen işlemlerde Almanya DAX endeksi 184 puan ve İngiltere FTSE 100 endeksi 56 puan yükselişle işlem görüyor.

Asya Pasifik borsaları vergi reformunun kabul edilmesine çok fazla tepki vermesi, özel danışmanın Trump'ın kampanyasına yönelik soruşturması piyasalardaki olumlu hareketi sınırladı.

S&P 500 endeksi vadeli piyasalarda yüzde 0.6 oranında artışla işlem görüyor. Asya-Pasifik borsaları cuma kapanışına göre yüzde 0.2'lik bir fark aralığı içinde işlem görüyor ABD dolarının yaşadığı yükseliş Nikkei endeksinde umulduğu gibi bir yükseliş getiremedi ve endeksi yüzde 0.2 kayıp sergiliyor.
Rio Tinto ve BHP Billiton gibi şirketlerin hisselerinde yaşanan yüzde 1.5 oranında yükselişe karşın S&P/ASX 200 endeksi yatay bir seyir izliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)