E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAvrupa Şampiyonası'na veda ettik ---

Avrupa Şampiyonası'na veda ettik

Avrupa Şampiyonası'na veda ettik
11 Eylül 2011 - 19:52 borsagundem.com

A Milli Basketbol Takımımız, Sırbistan'a 68-67'lik skorla mağlup oldu ve son 8'e kalamadan turnuvaya veda etti.

Maça "Kerem Tunçeri, Ömer Onan, Hidayet Türkoğlu, Ersan İlyasova, Ömer Aşık" 5'i ile başlayan 12 Dev Adam, Ömer Aşık'ın basketi ile 2-0 öne geçti. Bu basketten sonra maç boyunca bir daha hiç öne geçemeyen milli takımımız mücadeleden 68-67'lik skorla yenik ayrıldı ve Avrupa Şampiyonası'na veda etti.
1 YIL SONRA RÖVANŞI ALDILAR
Geçtiğimiz yıl ülkemizde düzenlenen 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nda 11 Eylül'de Sırbistan ile yarı finalde karşılaşan 12 Dev Adam, maçın bitimine 4.3 saniye kala Kerem Tunçeri'nin attığı basketle karşılaşmayı 83-82 kazanarak, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası finali oynadı. Bu maçtan tam 1 yıl sonra yine Sırbistan ile karşı karşıya geldik ancak bu kez gülen taraf onlar oldu.
SİNAN OYNAYAMADI
Almanya maçı öncesi sol ayak bileği burkulan ve Almanlara karşı oynayamayan Sinan, Sırbistan maçı öncesi takımdan ayrı sahaya çıkarak, bir süre kendini denedi. Soyunma odasına giden Sinan, daha sonra takımla birlikte sahaya gelirken, takımın ısınmasına katılmayarak, kenarda oturdu.
KEREM TUNÇERİ YENİDEN İLK 5'TE
İkinci turun ilk iki maçında ilk 5'te yer almayan Kerem Tunçeri, Sırbistan maçına ilk 5'te başladı. İkinci turda yapılan Fransa ve Almanya maçlarında Kerem'in yerine ilk 5'te başlayan Ender Arslan ise benchte oturdu. Bu arada, Türk taraftarların bir kısma Sırbistan'ın hücum ettiği potanın arkasında A Milli Takıma destek verdi.(hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)