E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAvrupa'da kura günü: İşte muhtemel rakipler...---

Avrupa'da kura günü: İşte muhtemel rakipler...

Avrupa'da kura günü: İşte muhtemel rakipler...
05 Ağustos 2024 - 10:28 borsagundem.com

Bugün, Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimiz için heyecanlı bir gün. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde Play-Off Turu eşleşmelerinin kuraları İsviçre'de çekilecek.


UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde Play-Off Turu eşleşmelerinin kura çekimi İsviçre'de yapılacak.

Kura çekiminde ilk olarak Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin play-off turundaki muhtemel rakipleri belli olacak. Şampiyonlar Ligi'nin kura çekimi TSİ 13.00'te başlayacak.

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri: Young Boys, Kızılyıldız, Dinamo Zagreb, PAOK - Malmö galibi, Midtjylland - Ferencvaros galibi

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri: Slavia Prag - Union SG galibi, Dinamo Kiev - Rangers galibi

Şampiyonlar Ligi'nin kura çekiminin ardından Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ve Trabzonspor'un olası rakipleri netlik kazanacak. Avrupa Ligi'nde ise kuralar TSİ 14.00'te çekilecek.

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri: Panathinaikos - Ajax galibi, Karabağ - Ludogorets kaybedeni, Partizan - Lugano galibi, Anderlecht

Trabzonspor'un muhtemel rakipleri: Braga - Servette galibi, Molde - Cercle Brugge galibi, Viktoria Plzen - Krywyj Rih galibi, Midtjylland - Ferencvaros kaybedeni

Avrupa Konferans Ligi'nde yer alan Başakşehir'in de bir üst turdaki muhtemel rakibi bugünkü kura çekiminin ardından belirlenecek. Konferans Ligi'nin eşleşmeleri ise TSİ 15.00'da belli olacak.

Başakşehir'in muhtemel rakipleri: Maribor / Vojvodina galibi, Braga / Servette galibi, Spartak Trnava / Wisla Krakow galibi, Paksi / Mornar galibi, St. Patrick’s Athletic / Sabah galibi

AVRUPA KUPALARI FİKSTÜRÜ

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan başlayacak Galatasaray, ilk maçına 20-21 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmasına 27-28 Ağustos'ta çıkacak.

3. eleme turunda Lille'le karşılaşacak Fenerbahçe, ilk maçını yarın deplasmanda oynayacak. Sarı-lacivertliler, rövaş karşılaşmasında rakibini İstanbul'da 13 Ağustos'ta konuk edecek.

Avrupa Ligi'nde play-off turunda yer alan Beşiktaş ise bu turdaki ilk maçını 22 Ağustos'ta, ikinci maçını 29 Ağustos'ta oynayacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde yer alan Trabzonspor 3. eleme turunda Rapid Wien'le 8 Ağustos'ta ilk maçını, 15 Ağustos'ta ise rövanş karşılaşmasını oynayacak.

Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir ise play-off turuna kalması halinde 22 ve 29 Ağustos'ta bu turun maçlarını oynayacak.

Başakşehir, 3. eleme turunda Saburtalo ile 8 Ağustos'ta ilk maçta, 15 Ağustos'ta ikinci maçta karşılaşacak. (Sözcü)

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde tur atladıTrabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde tur atladı

 

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu eleyerek bir üst tura çıktıFenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu eleyerek bir üst tura çıktı

 

Beşiktaş'tan Galatasaray'a 'salıncak' yanıtı: Edebinle sevinBeşiktaş'tan Galatasaray'a 'salıncak' yanıtı: Edebinle sevin

 

G.Saray'a tarihi fark attı! Süper Kupa'da süper BeşiktaşG.Saray'a tarihi fark attı! Süper Kupa'da süper Beşiktaş

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)