E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarAVRUPA'DA YUKARI AÇILIŞ BEKLENİYOR ---

AVRUPA'DA YUKARI AÇILIŞ BEKLENİYOR

AVRUPA'DA YUKARI AÇILIŞ BEKLENİYOR
13 Mayıs 2010 - 08:58 borsagundem.com

Avrupa borsalarının yükselişle açılması bekleniyor. Bütçe açıklarını kısmaya dair önlemler hisse senedi piyasalarına destek veriyor.

Avrupa hisse senedi piyasalarında bugün iyimser beklentiler etkili oluyor. Bütçe açıklarını kısmaya dair önlemler hisse senedi piyasalarına destek veriyor. IG Markets analistleri İngiltere FTSE endeksinin 21 puan artışla 5404, Almanya DAX endeksinin 37 puan artışla 6220 ve Fransa CAC endeksinin 11 puan artışla 3745 puandan güne başlayacağını öngörüyor. Bugün için Avrupa piyasalarında Avrupa Merkez Bankası'nın TSİ 11:00'da açıklayacağı aylık raporu ve İngiltere'den TSİ 11:30'da açıklanacak olan dış ticaret dengesi ile ABD'de TSİ 15:30'da açıklanacak olan ithalat fiyatları ve haftalık işsizlik başvurusu verileri izlenecek. ABD hisse senedi piyasalarında dün yaşanan sert yükselişlerin ardından bugün de vadeli piyasalarda ABD endeksleri yukarı yönlü bir seyir izliyor. Asya hisse senedi piyasaları da global piyasalardaki iyimserlikten payını alıyor. İspanya'nın bütçe açıklarını daraltmaya yönelik önlemlerinin ve Avrupa'da açıklanan ekonomik verilerin olumlu görünümün Asya piyasalarına destek verdiği ifade ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)