E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAvrupa'dan Türkiye'ye bir çatlak ses daha---

Avrupa'dan Türkiye'ye bir çatlak ses daha

Avrupa'dan Türkiye'ye bir çatlak ses daha
31 Ocak 2018 - 11:56 borsagundem.com

Belçika Başbakanı Charles Michel, Türkiye’nin AB'ye üye olmaması gerektiğini söyleyip iki taraf arasındaki stratejik ortaklığın geliştirilmesi gerekliliğine vurgu yaptı

Moskova Ekonomi Yüksekokulu’ndaki 'Avrupa’nın geleceği' isimli bir konferansta konuşan Michel “Türkiye, AB üyesi olmamalı. Ancak stratejik ortaklık geliştirilmeli” dedi.

Michel, AB ile Türkiye arasındaki ilişkilerin zor bir durumda olduğunu da ifade etti.

Moskova’ya ziyarette bulunan Michel bugün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşecek. Michel dün de Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev ile bir araya geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • D demirkan 31 Ocak 2018 13:35

    SITRATEJİK ORTAK OLACAK BİR SENMİ KALDIN İKİYÜZLÜ. TÜRKİYE ÜNİTER DEVLET TİR.HERKESE EŞİT MESAFEDE.HATTA AĞIRLIĞI RUS ÇİN GİBİ DEVLETLERE VERMELİ.

  • Şimşek31 Ocak 2018 12:26

    Türkiyenin stratejik ortak olabilmesi için 1.vize serbestisi tanınmalı en azından öğrenci ve iş adamına 2. Körfez ve Çin sermayesini engellememeli. 3. Çin'in kuşak-yol projesine engel olmaması 4. Gümrük birliği dışındaki ülkelerle Türkiyenin serbest ticaret anlaşmalarına engel olmaması 5. Türkiyenin nükleer teknoloji geliştirmesine, silah ihracatına, terör operasyonlarına karışmamalı. 6. Ermenistana kapılar açılmamalı 7.Güney Kıbrıs ve Yunanistanı engellemek için oy birliği değil oy çokluğu olmalı. Bunları kabul ederlermi? HAYIR. Bende o zaman STRATEJİK ORTAK OLMAK İSTEMİYORUM.