E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupalı yatırımcıların ilk tercihi---

Avrupalı yatırımcıların ilk tercihi

Avrupalı yatırımcıların ilk tercihi
23 Mayıs 2014 - 11:22 borsagundem.com

Fitch Ratings bugün yayınladığı raporda Avrupalı yatırımcıların ilk tercihlerini açıkladı

Fitch Ratings bugün yayınladığı raporda yüksek seviyede nota sahip finans şirketlerini şu anda Avrupalı yatırımcıların ilk tercihleri olduğunu söyledi.

Fitch tarafından yapılan ankete, katılımcıların yüzde 29'u ilk tercihlerinin yüksek kredi notuna sahip finansallar olduğunu belirtiler. Bu oran geçen yılın aynı döneminde yüzde 15 olmuştu.

Katılımcıların yüzde 54'ü ise gelecek 12 ayda finansallar için spreadlerin diğer tüm varlık sınıflarına göre daha fazla daralacağını öngörüyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hepsi hikaye23 Mayıs 2014 11:41

    Fazla hayal görüyorlar ya da ellerinde çok finansal hisseler kalmış milletlere gaz veriyorlar akılları sıra,dünyada küçülmeler varken banka ve finanasalların karları düşecektir çinde sorunlar şimdiden başladı,rusya malum,araplar bitik,avrupada durgunluk var kime kredi verecek de kar edecekler,abd'de büyüme düşük,zaten 2008 de batmış bankalarını fed finanse etti ortak olmadı mı sonuç hepsi hikaye yatırımcı parasına sahip çıkmalı sağlam durmalı .