E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAybar görevi bırakacak mı?---

Aybar görevi bırakacak mı?

Aybar görevi bırakacak mı?
04 Nisan 2012 - 07:10 borsagundem.com

Renault Genel Müdürü İbrahim Aybar, iş teklifleri ile ilgili açıklama yaptı

Renault Genel Müdürü İbrahim Aybar, “Kurumlarımızda çalıştığımız sürece, o kurumların en üst düzeyde sorumluluğunu taşıdığımız değerlerine bağlı olarak çalışıyoruz. Bu kurumda sorumluluğu bütün gücümüzle, benliğimizle yerine getirmeye çalıştığımız sürece tekliflere kapalıyız” dedi.
Aybar, tekliflerin geldiğini ve bunları duyduğunu ancak bunları görevi bittiği veya emeklilik durumunda değerlendireceğini belirtti. Aybar, önceki gün Hürriyet’te yer alan ‘Elektrikli Renault’nun Türkiye’deki şarjında Büyükçekmece sürprizi’ başlıklı habere ilişkin olarak şunları söyledi:
Tekliflere teşekkür ederiz
“Hepimiz profesyonel yöneticileriz, kurumlarımızda profesyonel yöneticiler olarak çalışıyoruz. Elbette kurumlarımızda çalıştığımız sürece, o kurumların -hele ben- en üst düzeyde sorumluluğunu taşıdığımız değerlerine bağlı olarak çalışıyoruz. Bu, beni ve bütün ailemi de bağlıyor. Neticede, bu kurumda çalıştığım sürece bu teklifler elbette olacaktır, birtakım yerlerden iş teklifleri olduğunda bunları duymuş olacağız. Ama bu kurumda görev yaptığımız sürece bunlara kapalıyız.
Ne zaman ki, bu görevlerimiz biter, artık ya emeklilik ya başka bir vesileyle bu kurumun dışında başka bir kurumda görev yapma veya bu görevi bırakma durumu olduğunda, bu teklifleri o zaman değerlendiririz. Teklif yapanlar demek ki var. Zaten başka vesilelerle de bunları duymaktayız, onun için teklif yapanlara teşekkür ederiz. Ama bu kurumda bu sorumluluğu bütün gücümüzle, benliğimizle yerine getirmeye çalıştığımız sürece bu tür tekliflere kapalıyız.”
Pazar 800 bin adetle kapatır
Bu yıl pazarın öngörüler doğrultusunda gittiğini, ilk 2 aydaki yüzde 30’un üzerindeki daralmanın öngörüldüğünü dile getiren Aybar, mart ayında da geçen yılın aynı ayına göre düşük çıkacağını kaydetti. Aybar, “Bizim öngördüğümüz büyüklüklerde 60 bin-65 bin aralığında çıkacağını tahmin ediyoruz. Bu da, önümüzdeki aylara baktığımızda istikrarlı gelişmeyi gösteriyor ve yılı 750 bin-800
bin binek ve hafif ticari araç pazarı toplamında kapatacağımız öngörümüzü destekliyor” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)