E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAydemir Akbaş’a veda---

Aydemir Akbaş’a veda

Aydemir Akbaş’a veda
18 Ağustos 2024 - 12:49 borsagundem.com

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş için ilk tören Galatasaray Lisesi önünde yapıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akbaş sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı

Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden senarist, yönetmen, oyuncu Aydemir Akbaş bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Akbaş için ilk tören Galatasaray Lisesi'nde düzenlendi. Törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sanatçı İbrahim Tatlıses, Şafak Sezer, yapımcı Polat Yağcı ile çok sayıda sanatçı ve sevenleri katıldı.

Galatasaray Lisesi bahçesinde düzenlenen törende konuşan İbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı.

Tatlıses, "Aydemir kimseden para istemez, yardım istemez. Herkesten sevgi beklerdi. Severdim ama o da beni severdi. Anlatacak çok şey var ama böyle 2 dakikaya sığmaz. Son nefesinde beni görmek istediğini anladım ve gittim. Yoğun bakıma girdim, bembeyaz bebek gibiydi. Sağ elimi sol dizinin üstüne koydum. 'Haydoşum ben geldim, buradayım' dedim. Ben gittikten yarım saat sonra canını teslim etmiş. 'Beni mi bekledin Aydemir, teşekkür ederim' Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Feriköy Mezarlığı'na defnedildi

88 yaşında hayatını kaybeden Aydemir Akbaş'ın cenazesi öğle namazına müteakip Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aydemir Akbaş, Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek Aydemir Akbaş, Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek

 

Aydemir Akbaş hayatını kaybetti!Aydemir Akbaş hayatını kaybetti!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)