E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAydın Doğan Star TV'yi sattı---

Aydın Doğan Star TV'yi sattı

Aydın Doğan Star TV'yi sattı
03 Ekim 2011 - 08:11 borsagundem.com

Medyada küçülmeye giden Aydın Doğan'ın uzun süredir satmayı düşündüğü Star TV satıldı

Cem Uzan'ın mal varlığına TMSF tarafından el konulmasından sonra TMSF'ye geçen ve oradan Aydın Doğan'ın sahip olduğu STAR TV yine el değiştiriyor..
Cem Uzan'ın mal varlığına TMSF tarafından el konulmasından sonra TMSF'ye geçen ve oradan Aydın Doğan'ın sahip olduğu tv kanalı NTV, NTVSpor, Cnbc-e, e2, Kral TV gibi kanalları elinde bulunduran Doğuş Grubu'na satıldı.
Cem Uzan'ın kurduğu Star Tv 4. kez el değiştirdi. Doğuş ve Doğan grubunun el sıkıştığı iddia edildi.
Grup ile Star TV’nin sahibi olan Doğan Yayın Holding arasında bir süredir gizli olarak yürütülen görüşmeler olumlu sonuçlandı.
Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk ile Doğan Grubu’nun patronu Aydın Doğan’ın yaptıkları pazarlıkda Cuma günü son noktaya gelindi.
Taraflar yaptıkları görüşmeler ve kanalın mali durumu konusunda yapılan incelemeler sonucunda Star TV’nin Doğuş Yayın Holding’e satılması konusunda anlaşmaya vardı. Satışa dair ilmk açıklama Doğan Yayın Holding'den geldi. Doğan Grubu Star TV'nun satışı için Doğuş Grubu ile görüşmelerin başladığını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 03 Ekim 2011 12:27

    oHHHHHHHHHHHHH..aĞLAYANIN MALI GÜLENE HAYIR ETMEZ...YAVRUM AYDIN DOĞAN...DYHOL ALDIM HEMDE 2.03 TEN..SIRTIMIZA YÜKLEDİ..