E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAydınlar Fener hakkında çok ağır konuştu---

Aydınlar Fener hakkında çok ağır konuştu

Aydınlar Fener hakkında çok ağır konuştu
28 Nisan 2012 - 12:10 borsagundem.com

Bugün Gazetesi yazarı Engin Verel, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ile konuşmasını köşe yazısında dile getirdi.

Yazıda Aydınlar Fenerbahçe hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuş.
İşte Engin Verel'in konu hakkındaki köşe yazısı:
Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, görev süresi içinde zor günler geçirdi. Karar vermemekle eleştirildi. Ancak gelinen nokta ilginç. Eğer hiçbir takım küme düşürülmez ise başta Fenerbahçe olmak üzere adı geçen tüm takımlar Aydınlar'a teşekkür etmeli. Acil karar almak değil, doğru karar almanın ne kadar önemli olduğunun görülmesi bakımından..
Başkasının altında çalışmam
Kendisi gayet rahat. Haklılığına sonuna kadar inanıyor. Fenerbahçe için "Ben Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna iyilikten başka bir şey yapmadım" diyor. Mayıs ayında yapılacak kongre için de ilginç düşünceleri var. "Futbol Federasyonu başkanıyken çok yoruldum. Üzerime çok geldiler. Dinleniyorum. Bu dönem kesinlikle Fenerbahçe başkanlığına aday değilim. Ferit Şahenk aday olacak" diye konuştu.
Bunların cevabını versinler
Söz Fenerbahçe'nin CAS'tan çektiği davaya geldi. Aydınlar o günlerde "Fenerbahçe CAS'taki davayı kazanırsa 45 milyon euroyu cebimden onlara ben vereceğim" demişti. Tarih Aydınlar'ı haklı çıkarıyor gibi. İşte bakın, Fenerbahçe davayı çekti. Aydınlar'ın CAS konusundaki yorumu da gündem oluşturacak cinsten: "Benim için 'Fenerbahçe'ye zarar verdi' demişlerdi. Davayı geri çektiklerine göre bazı şeyleri kabul ediyorlar. Ben bu kulübün üyesi olarak şimdi diyorum ki, 45 milyon euroyu bu yönetim Fenerbahçe'nin kasasına koymak zorunda. Muhtemelen gelecek yıl da Avrupa'ya gitmemeye razı olmuşlardır. Eğer o da gerçekleşirse, 45+45 milyon euroyu Fenerbahçe'ye ödemeliler. Kulübe zarar veren kimse o bu parayı vermeli."
İşte Aydınlar'ın düşünceleri bunlar. "Hani CAS davası namus meselesiydi. Böyle diyorlardı. Suçun olmadığına inanıyorsan neden vazgeçtin diye adama sormazlar mı? Bunların cevabını vermeliler" demeyi de ihmal etmiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kemalettin28 Nisan 2012 12:24

    Önceleri bir Aziz Yılmaz, bir S.Saran, bir H.B.Kutlualp adlarında 3 çapsız vardı. Bu M.A.Aydınlar denilen hepsine rahmet okutuyor. Bir insan bu kadar mı saf olur. Fenerbahçe'ye bu kadar düşmanlık yapacaksın ve sonra da ben başkan olacağım. Sen kim, Fenerbahçe'ye başkan olmak kim. Hadi ordan be.

  • sanlı28 Nisan 2012 12:19

    Engin verelle ele verin düşmanlığınızı belirtin Aydınların fener karıyeri bitmiştir.