E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAydınlar tarihe geçti---

Aydınlar tarihe geçti

Aydınlar tarihe geçti
01 Kasım 2011 - 09:00 borsagundem.com

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Türk televizyon tarihine geçti

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Türk televizyon tarihine geçti
 TFF Başkanı, Çölgeçen ile ilgili eleştirilere canlı yayında kanala değil cep telefonundan Kütahyalı’ya bağlanıp yanıt verdi.
FUTBOL Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Türk televizyon tarihine geçti. Beyaz TV’de Ve Gol programında yorumcu Ahmet Çakar, G.Saray-M.United maçında hakemi para karşılığında bağlamak ile itham ettiği Sami Çölgeçen’in üzerinde şaibe olduğunu belirtip TFF’de çalıştığını ve Kayseri-G.Saray maçında saha içinde gezdiğine dikkat çekti.
ÇAKAR ardından “Karar verdim. Futbolun Kurtlar Vadisi’nin senaryosunu bir arkadaşımla yazmaya başlıyorum. Biz eşek başı mıyız, biz zurnanın son deliği miyiz?” diyerek Aydınlar’a tepki gösterdi. O esnada TFF Başkanı da programa değil diğer bir yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı’ya bağlanarak eleştirilere yanıt verdi.
‘500 KİŞİ ÇALIŞIYOR’
Canlı yayında cep telefonu çalan Kütahyalı, arayanın Aydınlar olduğunu belirtip telefonu açarak TFF Başkanı’nın sözlerini mikrofondan stüdyoya dinletti. Çölgeçen’in statta görevli olduğunu ve federasyonda çalıştığını programda öğrendiğini belirten Aydınlar bu konuda kendisine yöneltilen eleştirilere ise “TFF’de 500 kişi çalışıyor, hepsini tanımam mümkün değilim. Göreve geldiğimizdeki ortamı herkes biliyor. Ben bu konunun gereğini yapacağım” karşılığını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)