E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAykut gönderilecek mi?---

Aykut gönderilecek mi?

Aykut gönderilecek mi?
31 Ekim 2012 - 19:47 borsagundem.com

F.Bahçe'de Aykut Kocaman toplantısı yapılıyor

Kadro seçimleri ve son maçlardaki etkisiz futbol nedeniyle tartışılan Aykut Kocaman için Yönetim biraraya geldi.
Özellikle Antalyaspor yenilgisinin ardından eleştiri oklarının yoğunlaştığı Aykut Kocaman ile ilk görüşmeyi Başkan Aziz Yıldırım yaptı. Yıldırım'ın bugüne kadar hep destek verdiği Aykut Kocaman'a yine aynı yaklaşımı gösterdiği öğrenilirken, Kocaman konusu bugün ise Yönetim Kurulu tarafından masaya yatırıldı.
Ara transfer çalışmalarına start veriliyor
Aziz Yıldırım başkanlığında toplanan yönetimin de teknik direktör Aykut Kocaman'a da destek çıkması bekleniyor. Toplantıda ayrıca ara transfer çalışmalarına şimdiden start verileceği belirtilirken, sarı-lacivertli yönetimin alınacak karar ile ilgili olarak kulübün internet sitesinden yazılı açıklama yapması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SERKAN Ç01 Kasım 2012 09:43

    aykut hocayı anlamak zor gerçekten. Geçen sene de dikkatimi çekiyordu bu sene de aynısını yapıyor.2-3 fark kattıgın maçlarda genç oyuncuları alıp onları takıma adapte edeceğin ve alıştıracağın yerde hep mağlupken sokup özgüvenlerini yerle bir ediyorsun.Geçen sene recep niyaza yaptın şimdi salihe yapıyorsun.İyi bir teknik direktör değilsin Aykut hoca. Futbolcular teknik direktörü sevmiyorsa o takımdan hayır gelmez.

  • FBçembenim.01 Kasım 2012 00:02

    Eğer azizyıldırım aykuta sahipçıkacaksa bundan sonra maçlara gitmiyoruz oynasınlar boştirbünlerede anlasınlar onikinciadamın ne olduğunu.

  • FB31 Ekim 2012 20:43

    AYKUT GİTSİN FENER ŞAHLANSIN

  • emre31 Ekim 2012 20:05

    Aykut gerçekten yetersiz,,takım 2-1 yenik iken kurtarıcı diye Salih i oyuna alması,laubalilik olarak yorumlanıyor. Fener e hiç bir katkısı yok,otoritesi olmayan birini de kimse takmaz.

  • sahinkirimli31 Ekim 2012 19:55

    aykutada yönetimede by by