E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAykut Hoca köşeye sıkıştı---

Aykut Hoca köşeye sıkıştı

Aykut Hoca köşeye sıkıştı
10 Mayıs 2012 - 07:32 borsagundem.com

Teknik Direktör Kocaman, sakatlığı düzelen ve ısrarla forma isteyen Alex nedeniyle köşeye sıkıştı

Fenerbahçe, cumartesi günü yapacağı şampiyonluk maçında Galatasaray’a karşı galibiyet için bilenirken, Teknik Direktör Aykut Kocaman kaptan Alex’in sakatlıktan dönüşü nedeniyle zorda kaldı.
Trabzon deplasmanında sahaya sürdüğü Alex’siz on bir sezonun belki de en iyi oyunlarından birini oynayınca Kocaman’ın planları da bir anda alt üst oldu. Galatasaray’a karşı normalde kazanan ve iyi futbol oynayan takımını bozmaması gereken Aykut Kocaman, ısrarla forma isteyen Alex’in durumu nedeniyle şimdi kara kara düşünüyor.
Kocaman, takımının orta alanında forma verdiği Selçuk, Cristian ve Emre’yi takımda tutmak isterken Alex’e kontenjan arayışına girdi. Sağ kanatta yeniden Mehmet Topuz’u oynatması beklenen Fenerbahçe’nin çalıştırıcısı, Alex’i de sahaya sürdüğü taktirde, Stoch, Emre, Cristian, Selçuk ve Mehmet Topuz’dan birisini kesmek zorunda kalacak. Alex’in forvet oynamak istemesi nedeniyle bu oyuncuyu en uca da koyamayan Kocaman’ın Brezilyalı kaptanı maça yedek başlatma olasılığı da bulunuyor.
Antrenmanlarda sürekli derbinin taktiği üzerinde duran ve takım tertibinde her türlü alternatifi deneyen sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı, cuma günü sahaya süreceği ilk 11 konusunda kesin kararını verecek. Kocaman’ın nasıl bir formül bulacağı merakla bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FANATİKLER.10 Mayıs 2012 14:50

    Ben bir FB,.çe taraftarı olarak yöneticilerin yaptığı açıklamaları yalnış buldum sizler sezon başından beri şampiyonluk için ve okadar haksızlığa rağmen bu büyük seyirciyide arkanıza almışken kalkıpta ortada fol yokken birden bir açıklama kulüpten geliyor güya yöneticiler TFF,rasyonu şampiyuonluk kupasını SARACOĞLUNA getirmesin bu nasıl bir gaflettirki sizlerin hiçmi futbolculara güveninişz yok sanki şampiyonluk gitmiş gibi bir açıklama yapıyorsunuz.bu açıklamayı okuyan herkes aynı şeyleri düşünür.demiyorsunuzki şampiyonlukta kupada bizim olacak sonuna kadar inandık.eğer o şampiyonluk kaçarsa birdaha biz FB,çe seyircilerini stada beklemeyin boş tiribünlere oynarsınız.