E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAykut Kocaman: Elenebiliriz...---

Aykut Kocaman: Elenebiliriz...

Aykut Kocaman: Elenebiliriz...
02 Ağustos 2012 - 00:27 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vaslui maçının ardından "Elenebiliriz ama eleyecek gücümüz de var" dedi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme ilk tur maçında Şükrü Saracoğlu'nda Vaslui ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Aykut Kocaman maçın ardından şunları söyledi:
"Aslında çok istekli olmamız, bizi daha aceleci oynamaya itti. Rakibimiz orta sahada daha dirençli bir takımla sahaya çıktı. Beklentilerimizin aksine bir tarzda oynadılar. Ve bunda da başarılı oldular. İleriye topu taşıyamadık. Çok hatalar yaptık. İkinci yarı daha sakindik. Ancak pozisyon üretmekte başarılı olamadık. Bu da maça damga vurdu. Beklenmedik bir hatayla da geriye düştük. Bekir'in attığı gol, tura tutunmamızı sağladı. Rövanşta şansımız yüzde 50-50..."
"GEREKEN YERLERE TRANSFER YAPACAĞIZ"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sow'un yerine 11'de Semih ile başlamasıyla ilgili olarak ise "Semih gibi bağlantı gücü yüksek bir futbolcuyla oyunu rakip sahaya yıkmayı düşündük. Fakat ileriye doğru topu taşıyamayınca Semih de devre dışı kaldı. İkinci yarı kaos yaratmak için Semih'i dışarı aldık. Statta umutsuzluk havası hakim ama umudumuzu yitirmedik. Bizden daha hazır bir takımla oynadık. Elenebiliriz ama eleyecek gücümüz de var" ifadesini kullandı.
Transfer konusuna da değinen Kocaman "Nerelere transfer yapacağımızı biliyoruz. O transferleri de yapacağız" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaan02 Ağustos 2012 23:30

    Aykut böyle söyleme bak aziz baban hemen işine son verir

  • Cimilli İboo02 Ağustos 2012 22:41

    Tabiii canım elenebilirsiniz. Bence Kocamanın verdiği bu demeçte dümen ve senaryo kokuyo. Uefa'dan Tokat yiyip Avrupa kupalarından kovulacaklarını anladılar dümenden adı sanı duyulmamış bi takıma şerefsizce elenmeyi bile göze alacak kadar gözleri döndü bu fenevlilerin...

  • enbüyük taraftar gerisi sahtekar.02 Ağustos 2012 15:20

    Ligler başlayacak sizler hala gereken yerlere transfer yapacaksınız.desenize busenede bzilerden bir cacık olmayacak.artık trübinlerde ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLEEE.şarkısını söylemeye başlayacağız.

  • kaan02 Ağustos 2012 14:50

    sende gidebilirsin

  • 02 Ağustos 2012 13:33

    aykutla bu iş olmaz.

  • emre02 Ağustos 2012 01:24

    ulan bir santrafor almadınız be,,yazıklar olsun size. un var,yağ var,şeker,su var,,bir helva yapamıyorsanız orada işiniz ne.