E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAykut Kocaman'a istifa çağrısı---

Aykut Kocaman'a istifa çağrısı

Aykut Kocaman'a istifa çağrısı
16 Ocak 2011 - 22:57 borsagundem.com

ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe son maçında Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı

Mardan Stadı'nda oynanan maçta zayıf rakibi karşısında sıradan bir futbol sergileyen sarı lacivertli takım, karşılaşmayı izleyen az sayıdaki taraftarını da çileden çıkardı..
Maçta kopuk kopuk görüntü sergileyen Kanarya, ligin ikinci yarısı öncesinde ışık vermedi.
Uzun süren sakatlığını atlattıktan sonra karşılaşmanın son 10 dakikasında oyuna dahil olan Güiza ise müsait bir pozisyonda topu boş kaleye gönderemeyerek yine saç-baş yoldurdu.
TARAFTARLARDAN TEPKİ
Fenerbahçe taraftarları, Samsunspor karşısında sergiledikleri futbol nedeniyle sarı-lacivertli futbolcuları protesto etti. Taraftarlar, "Kaybolan ruhumuz seni çok özlüyoruz", "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese", "Renklere aşığız sizlere değil", "Kocaman gol gol", "Ayıptır sorması tatile mi geldiniz", "Taraftar ne zaman mutlu olacak, taraftar bunları hak etmiyor", "Koskoca Fener'i ne hale getirdiniz" şeklinde tezahüratlar yaptı. Maç oynanırken sahaya sırtlarını dönen taraftarlar, alkışlarla da oynanan futbola tepki gösterdi.
KOCAMAN'A İSTİFA ÇAĞRISI
Fenerbahçe'nin Antalya'da Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçında takımı protesto eden Sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmadan sonra da protestolarını sürdürdü.
Takım otobüsünün çevresini saran taraftarlar, "Aykut istifa, yönetim istifa" şeklinde slogan attı. Güvenlik kordonunu oluşturan jandarma ekipleri, takım stattan çıkmadan önce taraftarları otobüsün çevresinden uzaklaştırdı. Fenerbahçe kafilesi, daha sonra güvenlik önlemleri altında otele hareket etti.
ALEX'E SEVGİ GÖSTERİSİ
Taraftarlar, Brezilyalı oyuncu Alex'in yanı sıra, uzun bir aradan sonra ilk kez forma giyen Güiza'ya oyuna girerken sevgi gösterilerinde bulundu.
STAT: Mardan Stadı
HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Serdar Akçer xx, Baki Yiğit xx
FENERBAHÇE: Volkan xx, Gökhan Gönül xx, Lugano x (dk. 46 Bekir xx) , Yobo xx, Andre Santos xx, Mehmet Topuz x, Emre xx (dk. 68 Cristian x), Selçuk xx (dk. 82 Gökay x), Özer xx (dk. 68 Stoch), Alex xx (dk. 68 Dia), Semih x (dk. 82 Güiza x)
SAMSUNSPOR: Ahmet xx, Adem xx (dk. 46 Musa x), Kenan xx (dk. 46 Ersin x), Kemal xx (dk. 82 Oğuzhan x), Orhan xx, Hakan Bayraktar xx (dk. 79 Hakan x), Turgay xx (dk. 89 Mustafa x), Abdulaziz xx (dk. 73 Dilaver x), Murat xx (dk. 82 Oğuz x) , Zenke xx (dk. 63 Zülfikar x), Agbetu xx (dk. 46 Billy Mehmet x)
SARI KART: dk. 75 Stoch

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)