E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAylık maaşı 150 bin TL---

Aylık maaşı 150 bin TL

Aylık maaşı 150 bin TL
17 Kasım 2011 - 15:59 borsagundem.com

M.Ali Aydınlar, Abdullah Avcı ile dün akşam Maslak Acıbadem'de el sıkıştı

İş paraya gelince Avcı "Sizden talebim yok" dedi.
Bunun üzerine TFF aylık maaşı 150 bin lira olarak belirledi ve bunu telefonla Avcı'ya bildirdi.. Avcı 3 yıllık anlaşma yaptı.
TFF yönetimi bugün 15.00'te toplanıp A.Avcı'yı yönetime çağıracak.. En geç 17.00 civarı internetten resmi açıklama yapılacak.
Aydınlar: Avcı ile anlaşmaya vardık
TFF Başkanı Aydınlar, yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile uygun bulunması halinde Abdullah Avcı ile sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.
A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü olması beklenen Abdullah Avcı ile ilgili resmi ağızdan ilk açıklamayı TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar yaptı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına girerken basın mensuplarına bir açıklama yapan Aydınlar, "Dün Abdullah Avcı hocamızla görüşmemizi yaptık ve anlaşmaya vardık. Ancak bu konuyu bugün yönetim kurulumuza sunacağız. Yönetim kurulu da oybirliği ile uygun bulursa, yeni teknik direktörümüz Abdullah Avcı olacak" dedi.
TFF Başkanı Aydınlar daha sonra yönetim kurulu ile toplantıya girdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bocek17 Kasım 2011 16:07

    hiddinkten az aliyordur mutlaka TURK OLDUGU ICIN vay vicdansizlar sayin abdullah avcinin gencligi tecrubesi yeter...birakin bu yabanci hayranligini bakin ne kadar para kar ettiniz.ALLAH sizi bildigi gibi yapsin