E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAynı odada kaldığı hastayı yastıkla boğarak öldürdü---

Aynı odada kaldığı hastayı yastıkla boğarak öldürdü

Aynı odada kaldığı hastayı yastıkla boğarak öldürdü
20 Aralık 2020 - 12:18 borsagundem.com

Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi'nde tedavi gören bir kadın, aynı odada kalan diğer kadın hastayı uykusunda yastıkla boğarak öldürdü.

Olay, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde bulunan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin 3. katındaki Kadın Kapalı Psikiyatri Servisi'nde gece saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 aydır bipolar bozukluğu teşhisi ile hastanede yatarak tedavi gören 28 yaşındaki Arife K., 1 yıldır şizofreni teşhisi ile hastanede yatarak tedavi gören aynı odada kalan Nadiye Yıldız'ı (46) yatağında yastıkla boğarak öldürdü.

Arife K., olayın olduğu servisin temizlik görevlisine Nadiye Yıldız'ı yastıkla boğarak öldürdüğünü söyleyince olay ortaya çıktı. Yapılan kontrolde Nadiye Yıldız'ın öldüğü tespit edildi. Olay polise haber verildi. Arife K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Nadiye Yıldız'ın cesedi ise otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Arife K.'nin Nadiye Yıldız'ı kendisini öldüreceğini düşünerek uykusunda yastıkla boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 
 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş26 Aralık 2020 01:57

    Daha once de buna benzer goz cikarma olayimi ne olmuştu hastanede. Insanlar hic mi ders almiyor. Ikisinin hastaligida sıkıntılı. Ustelik ikiside ayni oda da. Akil alacak gibi degil. Cok yazik.

  • Volkan 20 Aralık 2020 20:21

    Ölene Allah rahnet etsin, sağ olana da şifa versin. Laik eğitim siteminde ruh hastası olmamak çok zor. ABD'de ve İngiltere'de secularism (laiklik) değil nonsecterianism var, bir nevi mezhepsizlik ki çok az üniversite dışında hepsi bir Hristiyan inancına bağlı .Örneğin Syracuse Universitesi nonsecterian ama o bile bir klisie ile bağlantılı deniyor İnsanların dünyayı algılaması laik temelde zor oluyor, işin içinden çıkamayan bunalıma giriyor olabilir. Öbür türlü en azından bir görüş geliştirebilir insanlar. Tabi bu İslam'ın hak din olmasını etkilemez. Bipolar veya şizofren olmamak zor bu dünyada eğer güçlü bir mantık yapın veya güçlü bir inancın yok ise.

  • pazarci20 Aralık 2020 14:49

    ruh hastasi bir insani dider hastayla ayni odaya niye koyarsiniz,egitimsiz beyinler....

  • oyoy20 Aralık 2020 19:43

    ahmak insanlar ne olacak ki başka.