E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal 6-0'a lafla karşılık verebildi!---

Aysal 6-0'a lafla karşılık verebildi!

Aysal 6-0'a lafla karşılık verebildi!
19 Aralık 2012 - 07:29 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın olay açıklamarına sıcağına sıcağına yanıt verdi

Milliyet’in konuyla ilgili görüşlerine başvurduğu sarı-kırmızılı kulübün 1 numarası, Aziz Yıldırım’ın sözlerini “Tahrik amaçlı” olarak nitelendirdi. Türk Futbolu’nda barış ve huzur ortamı yaratmayı görev edindikleri bir dönemde ezeli rakiplerinin başkanın ortamı gerecek sözler kullandığını dile getiren Aysal, Aziz Yıldırım’ın sözlerini “Mesnetsiz, sorumsuz, yakışıksız ve çaresiz ifadeler” olarak yorumladı. Galatasaray Başkanı polemiğe girmek istemediklerini de dile getirerek, “Bu sözlerin üzerine daha fazla yorum yapmayacağım. Çünkü ortada ciddi bir tahrik var” açıklamasını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erkan19 Aralık 2012 23:21

    Basligi atan arkadas aysaldan ne bekliyordu çok merak ediyorum, lafla karşılık verdi neyle verecekti? Herhalde muhabirin sorusundan sonra aysal topu kapip fb nin kalesine 6 gol atmasinimi? yoksa meyreLEŞin hakeme yaptıgı hareketimi yapmalıydı?

  • aydin19 Aralık 2012 16:22

    FB gibi ülkemizin büyük bir kulübünün tarihine makyavelist yaklaşımla leke, 2 defa gidip gelen, bize 1998 den beri FB den daha çok olacak şekilde 6 lig 3 türkiye kupası, 2 süper kupa kazandıran(UEFA ve Süper kupa hariç)0 numaralı başkan hala ne yüzle konuşabiliyor? AZ FBnin sahibi oldu da haberimiz yok? yok mudur camia da aklıselim bir başkan adayı??

  • Servet Acımaz19 Aralık 2012 15:49

    Sahte LAZZOĞLİ yada dönek diyelim ve 6-0 mactan sonra Galatasarayın fb ye 5 sallayıp Türkiye Kupasını, sene sonunda da Şampıyonluk kupasını fb nin elinden kaptığını, fb ye ise sadece 6 gol atıp, babaları almak nasip olduğunu nacizane hatırlatalım. Bazı kulüplerın büyüklüğü aldığı kupalarla. bazılarının herzaman ezildiği rakiplerine attığı golleri başarı saymasıyla belli olur. Sonuçta attığı o gollerle babaları kazanmış bile olsa...

  • LAZZOĞLİ.19 Aralık 2012 14:35

    Adam haklı beyler GS rayın en iyi kadrosuylan 6.0 fır yenildi yani yedeklerlen yenilmiş olsaydı ozaman ünal aysal haklıydı ama sen en iyikadeonlan 6 tane yemişsin vede bunu birdaha ÇIKARAMAMIŞSIN.şimdi kendini avutan kim oluyor iyi düşünün derim.

  • Cevdet Sarkan19 Aralık 2012 13:13

    Ben bunun cevabının Erzurum Süper Kupa Macı, Mayıs 2012 şampıyonluk macı hafta sonu lig macında taze taze verildiğini söylesem, bu amigo kılıklı muhabir!! idrak edebilirmi şüpheliyim. Böyle tiplerin ellerine kalem verenleri kınıyorum..

  • TAM MESNETLİ.19 Aralık 2012 12:48

    SİZİN YÖNETİCİLERİNİZİN YAPTIĞI GERÇEĞE AYKIRI BİR SÜRÜ BEYANATTAN SONRA AZİZ YILDIRIM DOĞRU SÖYLEMİŞTİR. YALAN MI? FB, GS'Yİ 6-0 YENMEDİ Mİ? BUNUN NERESİ MESNETSİZ.DAHA TÜRKÇEYİ BİLMEYEN KONUŞTUĞUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMEDEN KELİMEYİ CÜMLEDE KULLANAN BİR KİŞİ NASIL BAŞKAN OLUR ANLAMAM. BENİDE İLGİLENDİRMEZ. O CİNCONLARIN SORUNU MESNETSİZİN SÖZLÜK ANLAMI DAYANAKSIZ, GEÇERSİZ DEMEKTİR. AZİZ BAŞKAN 6-0 GİBİ TARİHİ BİR GERÇEĞİ SÖYLEMİŞTİR. BUNUN NERSİ DAYANAKSIZDIR. BİRDE SOZ SÖZÜM BU SİTENİN ATTĞI BAŞLIĞA. NE DİYECEKTİ BAŞKAN. KAVGAMI EDECEKTİ, KÜFÜR MÜ EDECEKTİ. BUNLARI MI İSTİYORSUNUZ. DAHA İYİ BİR BAŞLIK SEÇEBİLİRDİNİZ.

  • aydin19 Aralık 2012 12:01

    Öncelikle başlığı atan şahsı kınıyorum ve cehalet içinde olmakla suçluyorum.GS tarihinde (7-0),(6-1), (5-1)skorlu FB galibiyetleri yeteri kadar bulunmakta.Acizlik sergileyen ve çirkeflik ve fırsatçılık yapmaktan öteye geçmeyen hazımsız sözde şahısları baştacı yapmayalım lütfen.Sporda yenilgiyi kabullenmek bir büyüklük göstergesidir bu böyle biline...