E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal bombayı patlattı---

Aysal bombayı patlattı

Aysal bombayı patlattı
07 Haziran 2012 - 07:48 borsagundem.com

Geçen sezondan ağzı yanan G.Saray Başkanı Ünal Aysal, yapılacak transferlerle ilgili taraftarı rahatlatacak cümleler kurdu

“Haziranın 25’i, 26’sına kadar beklemeyi düşünüyoruz. Bu sefer Ne KAP’a ne başka bir yere bilgi vermeyeceğiz. Geçen sene dersimizi aldık.. Borsaya bildiriyorsunuz, hemen fiyat yükseliyor, transfer olmuyor. Amacımız 25-26 Haziran’dan sonra anlaşmayı planladığımız 7 transferi birlikte açıklamak.” SPOR Toto Süper Lig’in, oynanan Süper Final maçılarının ardından bittiği gün başladı merak.. Merakın ortak konusu, sezonu şampiyon olarak tamamlayan G.Saray’ın, kadrosunu nasıl güçlendireceğiydi haliyle. Önceki sezon ligin alt sıralarda bitmesinin ardından göreve gelen ve büyük bir kaos ortamında transfer yapmaya çalışan sarı-kırmızılı yönetim, 1 yılda müthiş bir tecrübe elde ederek bu kez doğru adımları atmaya karar verdi.
‘BÜYÜK HEDİYE’
BİLİNDİĞİ gibi Reyes, Forlan, Berbatov ve Podolski gibi dünya yıldızları geçen sezonun transfer döneminde borsaya bildirilmiş ve daha sonra transferler gerçekleşmeyince yönetimin üzerindeki baskı çok artmıştı. Bu kez çok daha akılcı ve gizli yola devam ediyor sarı-kırmızılılar.. Değişimin başındaki isim de tabii ki başkan Ünal Aysal.
REYES, Forlan ve Ujfalusi görüşmesinin ardından İstanbul’a döndüğünde kurduğu olumlu cümleler, transferin tamamen bitmesi yönünde anlaşılmasının ardından zor duruma düşen Aysal, artık bu konuda adım atmamaya çok kararlı. VATAN’ın dün telefonla rahatsız ettiği Aysal, kurduğu cümlelerle tranfserdeki rotalarını ve yeni stratejilerini çok net ortaya koydu:
“TRANSFERLE ilgili bir sıkıntımız yok. Her şey tıkır tıkır işliyor. Fakat haziranın 25’i, 26’sına kadar beklemeyi düşünüyoruz. Malum bir süreç var, onla ilgili neler olacak görmeliyiz. O tarihten sonra ise kim oluyor, kim olmuyor ona bakacağız. Amacımız belli. Bu sefer hiçbir isimle ilgili bilgi vermeyeceğiz. Ne KAP’a ne başka bir yere.Geçen seneden dersimizi aldık çünkü.
Borsaya bildiriyorsunuz, hemen fiyat yükseliyor, araya girenler oluyor, transfer olmuyor. Bu kez kesinlikle böyle bir hataya düşmeyeceğiz. Amacımız 25-26 Haziran’dan sonra anlaşmayı planladığımız 7 tranfseri aynı anda açıklamak. Taraftarımıza büyük bir hediye olacaktır bu.”
Mehmet Özhaseki’den Aysal’a ağır imalar: Ahlâktan bahseden karton suratlar!
“Amrabat’a alttan ayar verirseniz ayıp olur. Tıpkı Ali Turan olayı. TV’de, gazetede hep centilmenlikten bahsedenleri görünce içim acıyor.”
KAYSERİSPOR Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Amrabat’ın transfer olayına değinirken, “Maalesef, 3 büyükler Anadolu takımlarının altlarını oyuyorlar” dedi: “Mukavelesi devam eden oyuncuya talip olacaksan önce kulübüyle konuşursun, satıyormusunuz, diye sorarsın, kulüp yok derse, devreden çıkarsın. Ama öyle olmuyor. Amrabat’a alttan alttan ayar verir, ortaya düşürürseniz, bu ayıp olur. Benzer durumu, Ali Turan olayında da yaşadık. Oyuncuya, Kayseri’de aldığının iki üç milsi para gösterirseniz olmaz. Maalesef, Türkiye’de işler böyle yürüyor.
‘SPOR AHLAKI MI?’
TV’DE sık sık seyrettiğimiz, gazetelerde demeçlerini fotoğraflarını gördüğümüz, sporun centilmenliğinden söz eden, futbolun kurallarını kendine göre yorumlayanların, spor ahlakından söz edenlerin, kartondan yüzlerini görünce içimiz acıyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)