E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal karar değiştirdi---

Aysal karar değiştirdi

Aysal karar değiştirdi
11 Mayıs 2012 - 07:58 borsagundem.com

Ünal Aysal, yönetimiyle yaptığı toplantı sonrası karar değiştirdi: Kupayı Kadiköy’de kaldıracağız

ÖNCEKİ gün katıldığı Divan Kurulu’nda ‘Kupanın G.Saray taraftarının olduğu bir yerde verilmesi daha doğru olur’ diyen G.Saray Başkanı Ünal Aysal, yönetim kuruluyla yaptığı toplantı sonrası bu düşünceden vazgeçtiklerini belirtti. Ankara Üniversitesi’ndeki söyleşiye katılan Aysal’ın ifadeleri şöyle:
“BİZ yenersek orada alırız, F.Bahçe yenerse yine orada alır. Yönetim Kurulu olarak biz bu konuda bir karar aldık. Bunu da ilk kez burada açıklıyorum. Biz kuralların tatbik edilmesini, yani şampiyonluk kupasının Şükrü Saracoğlu’nda verilmesini istiyoruz. Bunu da federasyona ilettik.
SON yıllarda F.Bahçe’ye şansımızın tutmadığı da bir gerçek. Fakat şans her zaman bir tarafa çalışmaz. İnşallah önümüzdeki maçta bize çalışır. Kupayı Asya’dan Avrupa’ya, G.Saray Kulübü’nün merkezine götürmek istiyoruz
MELO-RIERA konusunda Fatih Terim’in kararı, yönetimin kararıdır. Bunun mesuliyetini üstleniriz. Zaten Fatih Terim çok deneyimli bir teknik adam. Yönetimin düşüncesinin aksi yönünde karar almaz. Futbol büyük güç ve enerji isteyen bir spor. Oyuncuların hepsi genç. Dolayısıyla zaman zaman bu enerji, böyle istenmeyen olaylara neden olabiliyor. Bunu tasvip etmiyoruz. Zaten cezalarını da verdik..
UEFA 4 SUÇA CEZA KESER
PRENSİBİM kulübün mallarını satmak değil, en iyi şekilde değerlendirmek. Riva’da hareketi kendimiz sağlamak istiyoruz..
PAZARTESİDEN itibaren yeni transferlerimiz üçer, beşer ortaya çıkacak
G.SARAY eğer herhangi bir idari hatadan dolayı yurt dışına çıkamazsa, o da nasıl olabilir? Böyle bir sorun ancak UEFA’nın bizim federasyonun işlemiş olduğu 4 büyük suçtan dolayı cezalandırmasıyla olur. İlki yöneticilerin yaptığı suçlardan kulüplerin ceza almaması. 2, şikenin sahaya yansımadığı yönündeki karar. 3, kuralların maç oynanırken değiştirilmesi. 4 genel kurulun kararına rağmen, 58. maddeyi yönetim kurulu kararıyla değiştirilmesi.”
“Yönetim olarak bir karar aldık. Biz kuralların tatbik edilmesini, yani biz
şampiyonluk kupasının Saracoğlu’nda verilmesini istiyoruz. Bunu federasyona ilettik. Son
zamanlarda F.Bahçe’ye şansımız tutmuyor ama şans her zaman bir tarafa çalışmaz.”
‘F.Bahçe bizden önde’
“EVET, F.Bahçe ürün satma konusunda çok önde. Dostumuz F.Bahçe geçtiğimiz 13 yılda çok iyi organize oldu, örgütlendi. Bunu takdir etmemiz lazım. Benim başkanlığım döneminde biz de yeniden organize olmaya başladık. En iyisini en modernini yapmaya çalışıyoruz. Birkaç yıl içinde G.Saray da bu konuda çok daha iyi durumda olacaktır.”
‘Zaten 9 puanla şampiyon olduk’
“SHAQIRI iyi ve genç bir oyuncu. Araya başkalarının da girmesiyle 8 milyondan 12-13 milyona kadar çıktı fiyatı. Hocayla da konuşup bu takımın yeterli olduğuna karar verdik. Hedefe ulaşacağımızı düşündük. Zaten 9 puanla şampiyon olduk.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)