E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal küplere bindi---

Aysal küplere bindi

Aysal küplere bindi
06 Şubat 2012 - 07:04 borsagundem.com

Aysal'ın, Terim ve futbolcularının arkasında olduklarını ispatlama adına Antep'te düzenlediği organizasyon krize dönüştü

Galatasaray’da, Başkan Ünal Aysal’ın da bilgisi ve desteği ile Gaziantep’te düzenlenen barış yemeği hedefine ulaşmadı. Bu organizasyon aksine sarı-kırmızılı yönetim içerisindeki bölünmeyi net bir şekilde ortaya çıkardı.
Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcularının arkasında olduklarını ispatlama adına yönetim özel uçak kaldırarak bütün idarecileri Gaziantep’e götürme kararı almıştı. Başkan Aysal’ın isteği ile barış organizasyonunu üstlenen Sedat Doğan ile Emir Sarıgül, yöneticilerin tamamını arayarak, Gaziantep’teki barış yemeğine davet etti.
Başkan Ünal Aysal, Ahmet Ocaklı ve Necati Demirkol yurt dışında bulundukları için yemeğe katılamadı. Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk özel işlerinden dolayı, Mehmet Cibara voleybol şubesinin Fenerbahçe derbisi öncesi düzenlediği yemeğe gideceği için Adnan Nas ve Semih Haznedaroğlu yurt dışından misafirleri olması yüzünden yemeğe iştirak edemedi. Ali Dürüst’e yakınlığı ile bilinen Mete Başol ise bütün ısrarlara rağmen bu yemeğe katılmadı.
Gaziantep’te bulunan Ali Dürüst, Celal Gürcan ve Abdurrahim Albayrak, yönetimin barış yemeği organizasyonunu bilmelerine rağmen yaklaşık 40 dakika önce başka bir restauranta gitmeyi tercih ederek, barış yemeğine katılmadı.
Bu ikilinin Fatih Terim‘e destek vermek için Gaziantep’e gelen yöneticilere telefon dahi açarak “hoş geldiniz” dahi dememeleri krizi daha da büyüttü. Yaşanan bu olumsuzlukların ardından hem tutulan özel uçak hem de yemekteki sandalyeler boş kaldı.
Başkan Aysal ortaya çıkan bu tabloya son derece sinirlendiği bildirildi. Aysal’ın yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısı öncesi barış yemeği organizasyonunu yapan Sedat Doğan ve Emir Sarıgül’den kapsamlı bir rapor istediği öğrenildi. Aysal’ın mazeretsiz olarak yemeğe katlımayan yöneticilere sert uyarılarda bulunacağı ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BOCEK06 Şubat 2012 07:18

    CIMBOM HISSELERI MILLETIN BASINI YAKTI HUZURSUZLUK ORDAN ISADAMI ABILER 400 DEN ALIP KASAYA KOYDULAR SIMDI 180 LERDE ONUN ICIN COK KIZGINLAR YONETIME, YA SERMAYE ARTIRIMI YAPIP MILLETIN GONLUNU ALICAN YADA