E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal, Mancini ile büyük bir risk mi aldı---

Aysal, Mancini ile büyük bir risk mi aldı

Aysal, Mancini ile büyük bir risk mi aldı
01 Ekim 2013 - 16:15 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'a, Terim'in yerine getirilen Roberto Mancini hakkında şaşırtıcı bir tüyo verildiği ortaya çıktı...

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Terim'in yerine getirdikleri Roberto Mancini hakkında birçok kişiden referans aldı. Ancak aldığı bir yorum onu çok şaşırttı: "Mancini kısa vadede başarılı olur. Kısa vadede bu hocayla çalışılır. Ancak uzun vadede dikkatli olun, problem çıkarır"
Ve Galatasaray'da yeni dönem dün akşam başladı... Görevden alınan teknik direktör Fatih Terim'in yerine İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini getirildi.
Dünyaca ünlü teknik direktör hakkında birçok kişiyle görüşen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, aldığı bir yorum hakkında çok şaşırdı. İşte adı bizde saklı olan o kişinin Aysal'a yaptığı yorum: "Mancini kısa vadede başarılı olur, kısa vadede bu hocayla çalışılır ancak uzun vadede dikkatli olun, problem çıkarır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muslera01 Ekim 2013 16:27

    birde başkanınla ilgili haber yap mahkeme, hakim, şike, teşvik (ben demiyorum mahkeme söylüyor) vb.