E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal Melo kararını açıkladı---

Aysal Melo kararını açıkladı

Aysal Melo kararını açıkladı
17 Mayıs 2012 - 07:29 borsagundem.com

Başkan Ünal Aysal, Galatasaray’la kiralık sözleşmesi biten ve Avrupa’dan üç teklif aldığını duyuran Brezilyalı yıldızla ilgili kararını açıkladı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ntv Spor’a röportaj veren Aysal, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki kupa krizi, Felipe Melo’nun durumu, yeni sezon transferleri, PFDK’nın şike-teşvik primi kararları ve TFF ile ilgili ses getirecek ifadeler kullandı.
Ünal Aysal, Cim-Bom’la kiralık sözleşmesi biten ve önceki gün Brezilya basınına, Avrupa’dan üç teklif aldığını açıklayan Felipe Melo’nun takımda kalmasını istediğini söyledi. Aysal’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:
- Şampiyonluk maçından sonra validen, ’Kupayı içeride verelim’ teklifi geldi. Biz de kupanın soyunma odasında alınamayacağını belirttik. Ciddi sıkıntı doğacaksa sayın valinin ’Ben aciz kaldım, kupayı burada vermek halkın yararına değildir’ diye açıklama yapmasını istedik. Sabaha kadar bekleyelim, sonra gidelim, bize de kupayı postayla yollasınlar dedik.
- TFF, kararlarıyla UEFA’nın 3-4 büyük kriterini yerle bir etti. Michel Platini buraya geldiğinde açıklaması var, ’Tamam siz böyle istiyorsunuz ama bizim prensiplerimiz var’ diye. Kişilerle kurumların birbirinden ayrılması, şikenin sahaya yansımaması gibi UEFA’nın kesinlikle kabul etmeyeceği şeyler var. UEFA’nın bu kararları kabul etmesi mümkün değil.
- Kulüpler olarak TFF yönetimini değiştirmek gibi bir alternatifimiz var. Bu, kulüplerin birlikte alması gereken bir karar. Ben tek başıma sistemi değiştiremem. Don Kişot değilim. Bir kaç kulüple bunu görüştük, devamını getireceğiz.
- Transferde nokta atışı yapılacak. Avrupa’da başarılı olacak bir kadro yaratmak zorundayız. Bütün transferleri bu doğrultuda yapacağız.
- Melo, Riera ile yaşadığı kavgadan dolayı çok pişman. Fatih Hoca her oyuncunun sicilini tutar. ‘Melo’nun özürünü kabul ettik ama affetmedik’ derken bir daha böyle bir şey yaparsa gerekeni yaparız anlamında söylüyor bence. Ama Melo bu olaydan pişman olmuş gibi göründü, sonraki davranışları da gayet uygardı. Ben Melo’nun kalmasını istiyorum. Melo’nun sevincini ise sempatik buluyorum. Enteresan bir gösteri, çocuklar falan da çok seviyor.”
‘Yıldırım’la sorunum yok’
Başkan Ünal Aysal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la ilgili bugüne kadar hiç konuşmadığını söyledi.
3 Temmuz’dan sonra sadece Futbol Federasyonu’nu eleştirdiklerini kaydeden Aysal, “Zaten ben 4 Temmuz günü, kimsenin bu süreci rekabet anlayışı içinde izlememesini, karışmamamız gerektiğini söyledim. Ama Sayın Aziz Yıldırım savunmaya geçtiği zaman, Galatasaray’la ilgili konuştu.
Belki Galatasaray işin içine karışsaydı, onun için daha kolay olacaktı. Yıldırım’la tutuklanmasından önce 1 kez görüştüm. Kendisini sempatik bulurum. Niye yargılandığını bilmiyorum. Bir gün Aziz bey işinin başına dönerse, her şeyden evvel insani ilişkiler açısından kendisini ağırlarım. Kişisel bir sorunumuz yok” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)