E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal müjdeyi verdi---

Aysal müjdeyi verdi

Aysal müjdeyi verdi
09 Aralık 2012 - 16:20 borsagundem.com

Galatasaraylılar Birliği 75. Yıl Kutlaması'na katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara'da düzenlenen Galatasaraylılar Birliği 75. Yıl Kutlaması'na katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, önemli açıklamalarda bulundu. Transfer konusuna değinen Başkan Aysal, "Hocamızı mutlu edecek bir ismi mutlaka önümüzdeki günlerde getireceğiz" dedi.
Terim'i mutlu edeceğiz
Fatih Terim’i mutlu edeceklerini ifade eden Aysal, "Benim de gönlümden bir sürü insan geçiyor. Hocanın da gönlünden birileri geçiyor ama tabii bir yerde istediğimiz oyuncuların müsait olup olmaması önemli. Kulüplerin de buna hazır olup olmaması önemli. Ben elimden geleni arkadaşlarımla beraber yapıyorum. Hocamızı mutlu edecek muhakkak bir ismi o pozisyon için önümüzdeki günlerde çalışıp getireceğiz. Hoca ilk defa böyle bir pozisyon eksikliğinden bahsetti. Onu doldurmamız gerekiyorsa biz bunu herhalde ocak ayı içerisinde doldururuz” şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)