E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal sözünde duracak mı?---

Aysal sözünde duracak mı?

Aysal sözünde duracak mı?
03 Eylül 2011 - 11:57 borsagundem.com

Galatasaray taraftarlarının büyük merakı: Kim gelecek?

Tarih 19 Mayıs 2011... Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal, çıktığı ilk televizyon programında bu sözleri sarf etti ve tüm taraftarları heyecana boğdu: "Tüm dünyanın tanıdığı bir oyuncu getireceğiz"
İşte Aysal'ın bu sözlerinden sonra her gün farklı bir oyuncunun adı yazıldı.. Bazıları asparagas çıktı, bazılarını da sarı-kırmızılı yönetim çalışmasına rağmen alamadı...
O isimlere kısaca bir göz atalım...
DIEGO FORLAN: Galatasaray taraftarında büyük heyecan yaratan bu atakta sarı-kırmızılı yöneticiler Atletico Madrid ile anlaştı ama Forlan kabul etmedi. Kısa süre sonra Falcao'nun İspanyol takımına transfer olmasıyla gözden düşen Forlan için Galatasaray yeniden umutlandı ama İnter erken davranıp transferi bitirdi.
LUKOS PODOLSKİ: Özellikle Arda Turan'ın Atletico Madrid'e gitmesiyle onun yerini en iyi şekilde dolduracak oyuncu olarak nitelendirilen Alman panzeri ikna edildi ancak bu kez de kulübü Köln'ün istediği yüksek bonservis sonrasın bu transfer de suya düştü.
BENAYOUN: Oyuncunun menajeri “Galatasaray’dan başka kimseyle görüşmüyoruz” demişti ancak Benayoun, Arsenal’e kiralandı.
MENDES: Fatih Terim çok istedi ama Elias, Atletico'dan Galatasaray için değil, Sporting için ayrıldı.
Ve Reyes, Drogba gibi bir çok isimle anlaşamadı Galatasaray..
Bunların dışında Fernando Muslera, Eboue, Ujfalusi, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Elmander gibi değerler takıma katıldı.
Ancak taraftarlar hala onlara artı heyecan katacak birini bekliyor.
Bugün tarih 3 Eylül 2011...
5 Eylül'de sona erecek transferi dönemi öncesinde Galatasaray taraftarları merakla "Tüm dünyanın tanıdığı" hangi büyük yıldızın geleceğini bekliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)