E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal teşhisi koydu---

Aysal teşhisi koydu

Aysal teşhisi koydu
14 Ağustos 2012 - 07:09 borsagundem.com

Maç sonrası Ünal Aysal açıklamalarda bulundu

Erzurum’da oynanan dev maçta Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek TFF Süper Kupa’yı müzesine götüren Galatasaray’da, Başkan Ünal Aysal’dan, Fatih Terim ve öğrencilerine büyük övgü geldi. MİLLİYET’e konuşan Aysal, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki farkın oyun anlayışından kaynaklandığını ve bunun doğal sonucu olarak kupayı kazandıklarını ifade etti.
Fenerbahçe’nin bireysel yetenekleriyle sonuca gitmeye çalıştığını dile getiren Başkan Aysal, “Galatasaray ise takım oyunu oynayarak sahada üstünlük kurdu. Kaldı ki geçen sezon da bireysel performanslardan ziyade ekip halinde iyi bir görüntü ortaya koymuştuk. Fenerbahçe’yi gördüğümüz kadarıyla bazı oyuncularının bireysel kalitesinin üzerine göre bir sistem kurmuş” diye konuştu.
Ünal Aysal, TFF Süper Kupa maçında kendisini en çok mutlu eden noktalardan birisinin de yeni transferlerin uyumu olduğuna dikkat çekti. Özellikle Toulouse’dan kiralanan Umut Bulut’u çok diri bulduğunu vurgulayan Aysal, “Müthiş tempolu, güçlü ve kabiliyetli. Onu transfer ederken taraftarımızın kafasında belki soru işaretleri vardı ancak hocamız ısrar etti. Görüyorum ki haklı çıktı. Amrabat da daha birkaç gün önce takıma dahil oldu. Görev aldığı kısa sürede bizleri çok umutlandırdı” ifadelerini kullandı.
‘Asıl hedefimiz Avrupa’
Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim için ayrı bir parantez açtı.
Terim’in çok tecrübeli bir teknik adam olduğunun altını çizen Aysal, “Takım oyununu iyi oynatan, yerinde ve zamanında değişiklikler yapan deneyimli bir hocamız var. Elbette başarımızda önemli bir payı vardır” yorumunu yaptı.
Türkiye’nin en büyük takımlarından birine karşı kupayı kazandıkları için sevinçlerinin attığını anlatan Ünal Aysal, asıl hedeflerinin ise Avrupa’da başarı olduğunu tekrarladı.
Galatasaray Başkanı, Fenerbahçe karşısında kırmızı kart gördükten sonra hakem Cüneyt Çakır’a yaka paça saldıran Engin Baytar’ın ağır şekilde cezalandırılacağını söyledi.
Ünal Aysal, Engin konusunda Fatih Terim’in raporunu beklediklerini ifade ederek, “O da tahmin ediyorum ki gerekli cezanın verilmesi yönünde bir rapor sunacaktır. Galatasaray forması giyen bir oyuncunun bu şekilde saha içinde hareket etmesini doğru bulmam” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)