E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal'dan 20 milyon oy açıklaması---

Aysal'dan 20 milyon oy açıklaması

Aysal'dan 20 milyon oy açıklaması
29 Ocak 2012 - 01:10 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 20 milyon Galatasaraylı Ak Parti'ye oy verdi sözlerine açıklık getirdi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
Sevgili Galatasaraylılar,
Perşembe gecesi 32.Gün programında Mehmet Ali Birand’ın Sayın Başbakanımızın “Galatasaraylılara kırgın olduğu için TT Arena’nın yollarını yaptırmayarak Galatasaraylı taraftarları cezalandırmak isteyebileceği” şeklindeki mizahi sorusuna, bu yaklaşımın Başbakanımızın ciddi devlet adamı duruşuna uymayacağını belirtmek ve kamuoyunda bir yanlış algılamayı önlemek ve Galatasaray’ın toplumdaki gücü ve önemini vurgulamak için 20 milyon gibi abartılı bir rakkamı telaffuz ettim.
Sözlerim bazı basın organlarımızda manşet konusu oldu. 20 milyon hesabının matematiksel yanlışlığı üzerine pek çok yazı yayınlandı. Köşe yazarlarımız konuyu derinlemesine incelemeye aldılar! Hatta okuduklarımdan sonra yazarlarımızın mantığından hareketle görüyorum ki alınan yüzde 50 oya orantılı olarak 25 milyon tarafrarın yarısı anlamına gelecek 12.500.000 demiş olsaydım o durumda da beni ‘matematik dehası’ ilan edeceklerdi. Galatasaray camiası da, Türk kamuoyu da bunun Galatasaraylıların toplumumuzda ki ağırlığını ifade etmek için kullanılan sözgelişi bir rakam olduğunu anlamışlardır.
Nükteli bir soruya cevap vermek için kullandığım nükteli Galatasaray uslübunun daha kolay anlaşılabilmesi için bundan sonra daha büyük bir itina göstereceğimden emin olabilirsiniz.
Saygılarımla
Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • türkoğlu29 Ocak 2012 11:54

    çırpındıkça batağa gömülüyor,özrü kabahatinden büyük,cimbom bu şahıstan derhal kurtulmalı.

  • xxx29 Ocak 2012 11:23

    böylesi tiplerin,spor klübü,sendika dernek gibi kurumlarda yeri olmamalı,her takımın taraftarı içerisinde çok çesitli partili ve siyasi görüş var,başarısızlıklarını böylesi yaklaşımlarla,anlayışlarla örtmeye çalışmak densizlik,dangalaklık,sporu dinamitlemektir.

  • BOCEK 29 Ocak 2012 08:57

    KOPRUYU GECEN ILK DINAZOR CIMBOMDA

  • BOCEK 29 Ocak 2012 08:52

    ONCE BEDELSIZ YAPACAGIZ DIYE ACIKLAMA YAPTIN 400 DEN HISSELERI CAKTIN MILLETE DELIKANLI ADAM SOZUNU YEMEZ.SERMAYE ARTIRIMINI YAPTA GORELIM

  • süleyman kamer29 Ocak 2012 04:48

    sayin baskan cok yasli böyle demecleri normal karsilanmali