E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAysal'dan Aziz Yıldırım'a dava---

Aysal'dan Aziz Yıldırım'a dava

Aysal'dan Aziz Yıldırım'a dava
19 Ekim 2013 - 18:08 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Aysal, Aziz Yıldırım'ın "Yatırımcıdan bilgi saklayıp hisse satmayız" demecini yargıya götürecek

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ’ın, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ı kastederek “Ben finans dahisi değilim” demesi ve eleştirileri üzerine sarı-kırmızılılarda dün hareketli saatler yaşandı.

Hürriyet 'in haberine göre; Yıldırım’ın, “Ben finans dahisi değilim. Biz yatırımcıdan bilgi saklayıp hisse satmayız. İçeriden öğrenenlerin ticaretini yapmayız” sözleri üzerine Aysal, kurmayları ve kulüp avukatlarına talimat vererek, suç unsuru bulunması halinde Yıldırım aleyhine savcılığa suç duyurusunda bulunulmasını istedi.

GEÇEN YIL SUÇSUZ BULUNDU

 Geçtiğimiz sene sermaye artırımı nedeniyle Aysal ve Galatasaray, manipülasyon ve içeriden bilgi aktarma konuları ile Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) şikayet edilmiş, bu iddialarla mahkemeye verilmişti. Ancak Ünal Aysal ve yönetim, SPK ile mahkeme tarafından suçsuz bulunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • x20 Ekim 2013 11:54

    otoritelerin yapmadığı-yapamadığını a.yıldırım yapmış,gs.hisse yatırmcısının sesi olmuş,berhudar ol a.yıldırım.

  • metin20 Ekim 2013 10:09

    SPORTİF HİSSELERİ ÇOK TEHLİKELİ KULÜPLER ZARARDA HİSSELER TAVAN YAPIYOR. BU YATIRIM MANTIĞINA UYMUYOR. ANÇAK KUMAR MANTIĞINA UYUYOR.

  • fb li20 Ekim 2013 02:12

    sadece gs deyil tüm spor hisselerinin düşmesine sebep olan kişi aysaldır

  • kartalkara20 Ekim 2013 00:46

    helal olsun yıldırıma bir bjk lı olarak kutluyorum çok kişinin canını yaktı bu aysal 420 de hiseler 100 tl ye kadar düştü yoksa neden düşecekti.

  • kan emici aysal19 Ekim 2013 23:40

    dogru söylemis adam,,yapmadinizmi aysal efendi 400 den ky ye sattiniz birde bedelli yaptiniz,,ben hakkimi helal etmiyorum,,

  • misafir19 Ekim 2013 23:20

    ünal aysal sen aziz yıldırım ın tırnağı olamazsın aziz yıldırım senin borsadaki küçük yatırımcının parasına göz dikmiyor milleti yolmaya çalışmıyor utanmadan kendini aklamaya çalışıyosun yaptığın ortada daha ne konuşuyosun

  • alabao19 Ekim 2013 22:48

    savunan bulunmassa tabiki suçsuz çıkar anamızı ağlattı hisse satıp üstüne bedelli yaptı önce bedelli yapsana hissenin değerini dibe vurduktan sonra verin parayı diyor. onuda bırak şirketin gelirlerine çok önceden derneğe aktarıldığınıda biz bilmiyoruz kendisi biliyor ve hisseleri bu bilgi dahilinde bize gömüyor sonra aaaaa sizin hisselerin gelirleri aslında derneğinmiş 2 sene önce bize verilmiş size haber vermeyi unutmuşuz demediniz mi sonra spk bunun için ceza vermedi mi adam sonuna kadar haklı ve sizden daha şerefliymiş onuda anladık. bu zor durumda bile kar payı dağıtıyor sen ne yapıyorsun her yıl beni soyuyorsun.

  • xxx19 Ekim 2013 20:48

    bin tane dava açsın,birşey çıkmaz,mahkemeler kötüleri kollayıp-aklama yerimi ki.

  • kerim19 Ekim 2013 20:45

    fenerbahçeli olarak ve yatırımcı olarak (ancak gs yatırımcısı değil) diyorum ki, aziz başkan bütün gs yatarımcılarının sesi olmuş, adamın dibisin aziz başkan.ama spk zaten gereğini yapmaz, görevi bu.

  • gökhan19 Ekim 2013 18:34

    halka açık şirket sahiplerinin yöneticilerinin yatırımcılarını korumaları gerekir insanda yaradan korkusu olacak hepsi yalan türkiye insanların birbirine acımadığı bir ülke haline geldi arkadaştan desteği doğruluğu değil insanın annesi babası özkardeşi bile düştüğün zaman yardım etmez işte böyle bir ülke olduk düşmeye gör arkadaş

  • MUTLU19 Ekim 2013 18:25

    YALAN MI AZİZ YILDIRIM DOĞRU SÖYLÜYOR HANGİ HABERİ ZAMANINDA VE DOĞRU Bİ ŞEKİLDE VERİLİYORKİ SANKİ SPK CEZA YEMEDİNMİ GEÇEN SENE DAVA FALAN AÇAMAZ HİKAYE SAYILI GÜNLERİN KALDI ÜNAL BU KADAR SAHKEKARLIK YANINA KAR KALMIYACAK