E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal'dan Fenerbahçe itirafı---

Aysal'dan Fenerbahçe itirafı

Aysal'dan Fenerbahçe itirafı
29 Ağustos 2012 - 07:10 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, ezeli rakipleriyle Şampiyonlar Ligi’nde de karşılaşmak istediklerini söyledi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, AA ve Galatasaray TV’ye yaptığı açıklamalarla gündemdeki konuları değerlendirdi. Şampiyonlar Ligi’nde en çok karşılaşmak istedikleri takımın Fenerbahçe olduğunu vurgulayan Aysal, “Fenerbahçe’nin de gruplara katılmasını istiyoruz. Avrupa’da başarıyı beraber yakalarsak Türk futbolu için de iyi olur. Fenerbahçe ile oynadığımız maçlarda büyük hasılat elde ediyoruz. Bunu da düşünmemiz lazım” dedi.
Derbilere gitmeme kararının da nedenini açıklayan sarı-kırmızılı kulübün başkanı, “Derbilerde rakip sahaya seyircimizi götüremiyoruz. Ben Galatasaray başkanıyım. Galatasaray taraftarını da temsil ediyorum. Taraftarlarımın gitmediği derbilere benim gitmemin de doğru olduğunu düşünmüyorum” diye konuştu.
Sezon sonunda büyük puan farkıyla şampiyon olacaklarını belirten Aysal, “Takım yerine oturduktan sonra puan farkıyla sezonu önde bitireceğimize inanıyorum. Benim için gerçek başarı Avrupa piyasasında kalıcı olmak. Özetle söylemek gerekirse ben Galatasaray’ı Avrupa’nın ilk 10 kulübü arasında görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Kaka için çalışma yok!
Transfer çalışmalarına da açıklık getiren Aysal, Kaka için şu anda herhangi bir çalışmalarının bulunmadığını ifade ederek şöyle konuştu: “Kaka, iş başlamadan bitti. Çünkü Kaka’nın arzusu Türkiye’de değil, İngiltere ya da Almanya’da oynamaktı. Ayrıca biz Umut’u bonservisiyle almaya çalıştık. Müzakere uzayınca evvela kiralayalım, sonra bonservisini alalım diye düşündük. Zaten opsiyonumuz var bonservisini alacağız. Baros ile Quaresma takası da olabilir. Bu tip değişimler kulüpler arasında dostluğu geliştirir. Masaya gelirse değerlendiririz ama henüz gelmedi.”
Ünal Aysal, Beşiktaş derbisinde Burak Yılmaz’ın kazandırdığı penaltıyla ilgili olarak da, “Televizyondan izlediğim kadarıyla ben de olsam o penaltıyı verirdim. 90 dakika terini döken oyuncunun kendini atacağına inanmıyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)