E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal'dan flaş açıklama---

Aysal'dan flaş açıklama

Aysal'dan flaş açıklama
03 Eylül 2012 - 20:00 borsagundem.com

Galatasaray transferde en uzun günü yaşıyor. Başkan Ünal Aysal transferdeki son durumu "24.00'e kadar vakit var" diyerek özetledi

Cim-Bom, Manchester City'nin Fildişi Sahilli stoperi Toure'den olumsuz yanıt alırken, Inter'in Chivu fazla para istedi. Fiyatta indirime gitmesi istendi. Portolu Rolando ise bu kez gönülsüz davrandı. Aslan'a gelmek için en istekli isim ise Wolfsburglu Simon Kjaer gibi duruyor. Oyuncuda sorun yok. Kulüpler ise görüşüyor. Sonuçta da dört koldan taarruz sürerken henüz mutlu haber gelmedi.Cim-Bom, Manchester City'nin Fildişi Sahilli stoperi Toure'den olumsuz yanıt alırken, Inter'in Chivu fazla para istedi. Fiyatta indirime gitmesi istendi. Portolu Rolando ise bu kez gönülsüz davrandı. Aslan'a gelmek için en istekli isim ise Wolfsburglu Simon Kjaer gibi duruyor. Oyuncuda sorun yok. Kulüpler ise görüşüyor. Sonuçta da dört koldan taarruz sürerken henüz mutlu haber gelmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)